Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και ο δημοσιογράφος, Κυριάκος Θωμαΐδης, συνεχίζουν να ανταλλάζουν ανακοινώσεις και δηλώσεις. Σειρά είχε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, με ανάρτηση του στο «dikisports» «απάντησε» με τίτλο: "Πως αλλάζουν οι καιροί (22)" και το παρακάτω κείμενο.

Παρατηρεί ο εξειδικευμένος νομικός αθλητικού δικαίου:
"Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων του Α. Κούγια αλλά για την ταμπακιέρα, τσιμουδιά. Η απαρίθμηση ακινήτων, πελατών και δικαστηρίων (εκεί ο Αλέξης μάλλον έχει μπερδέψει τις χιλιάδες!), εκτός του ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν, αποδεικνύει οτι ο Αλέξης που ξέρει καλή μπάλα, εσκεμμένα σουτάρει την μπάλα στην κερκίδα!
Ας επαναφέρουμε όμως την μπάλα στο τερραιν και να δούμε επιτέλους πότε λέει την αλήθεια ο... two faced : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/592587
οταν περνούσε γενεές 14 τον Μαρινακη, ή όταν δήλωνε οτι είναι φίλος του ο Μαρινακης και ουσιαστικά είναι αθώα περιστερα, γιατί ο Μπεος του κανονιζε (για λογαριασμό του Ολυμπιακου) τους διαιτητές. https://sportingnews.gr/2020/01/04/%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%82/
Αλήθεια μήπως αυτές τις δηλώσεις πρέπει να τις λάβουν άμεσα υπόψη τους οι κυρίες της Δεοντολογίας και να καλέσουν τον Α. Κούγια ενώπιόν τους;"
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top