Δήλωση Αλέξη Κούγια προς Κυριάκο Θωμαϊδη.
Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχιστεί αυτή η σειρά των εκατέρωθεν αναρτήσεων – ανακοινώσεων, όπως και δεν είχα καμία διάθεση να την αρχίσω.

Έχω πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσω καθημερινά, κυρίως των ανθρώπων που με εμπιστεύονται να τους υπερασπιστώ, αλλά και άλλα, όπως όλοι οι άνθρωποι, είτε είναι πλούσιοι, είτε είναι φτωχοί, είτε είναι διανοούμενοι, είτε απλά εργαζόμενοι, είτε επιστήμονες, είτε βιοπαλαιστές.

Εκείνο που είσαι υποχρεωμένος να το διευκρινίσεις είναι ότι εγώ ποτέ δεν ζήτησα καμία ανακωχή επικαλούμενος τα παιδιά μου και ουδέποτε το έχω κάνει στη ζωή μου.

Άλλοι που είναι στο άμεσο καθημερινό περιβάλλον σου και άλλοι που τους προσκαλείς σαν συνομιλητές στις εκπομπές σου έβαζαν μπροστά τα παιδιά τους για τους λυπηθώ στα δικαστήρια.

Και εγώ το έκανα και άλλοι έγιναν δήμαρχοι και άλλοι αμετανόητοι δυστυχώς συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έκαναν και πριν τους συλλάβουν και τους βάλουν φυλακή.

Κι επειδή ακόμη και την τελευταία στιγμή, πριν την τελευταία σου ανάρτηση περί ανακωχής, ανέφερες υπό τον τίτλο "Καλή Λευτεριά" πάλι για να χύσεις δηλητήριο, περί του ότι δήθεν οι Λαρισαίοι μετά την οικογένεια Καντώνια αγάπησαν μόνο τον Κώστα Πηλαδάκη και διερωτάσαι γιατί μένει μακριά από την ΑΕΛ, την απάντηση θα στη δώσω εγώ.

Η μοναδική αιτία  που η οικογένεια Καντώνια έφυγε από την ΑΕΛ και που ο Κώστας Πηλαδάκης δεν θέλει να γυρίσει είναι αυτοί από τη Λάρισα που μιλάς καθημερινά και σε χρησιμοποιούν για να δημοσιοποιείς τις βλακείες – φαντασιώσεις τους περί Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι άνθρωποι αυτοί, που σε όλη τους της ζωή δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ στην ΑΕΛ και εισπράττουν κάθε χρόνο περισσότερα από 200.000€ από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, που εγώ τους έχω αφήσει να τις λειτουργούν και να τις εκμεταλλεύονται, είναι αυτοί που κατεξευτέλιζαν καθημερινά την οικογένεια Καντώνια και την ανάγκασαν να φύγει και είναι οι ίδιοι που μόλις ο Πηλαδάκης κατέρρευσε οικονομικά, τον οδήγησαν κατηγορούμενο για κακούργημα στο δικαστήριο και που στην τελευταία χυδαιότητα εις βάρος μου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν μαζί με αυτούς που έβριζαν χυδαία επί 90 λεπτά τη μητέρα μου και τα παιδιά μου και που ανέβασαν το χυδαίο πανό, για το οποίο και υπερηφανεύονται, «Πηλαδάκη Πηλαδάκη, κάνε με τον Ρέμο ένα παιδάκι» και είναι οι ίδιοι που μετά από λίγα χρόνια, γιατί νόμιζαν ότι έτσι θα δείξουν την αντίδραση τους προς έμενα, όπως έχουν κάνει και με όλους τους ιδιοκτήτες, τον βράβευσαν και αυτός δυστυχώς το δέχτηκε.

Εν πάση περιπτώσει η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος τα δείχνει όλα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top