Μαίνεται η κόντρα μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και του δημοσιογράφου, Κυριάκου Θωμαΐδη, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν να ανταλλάζουν ανακοινώσεις. Προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια - απάντηση στον Κυριάκο Θωμαϊδη, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αρχικά το «dikisports» ανέβασε Blackmail* "Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις του άρθρου 380, με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος, εξαναγκάζει κάποιον με βία ή απειλή σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επέρχεται ζημία στην περιουσία του εξαναγκαζομένου ή άλλου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή." - Άρθρο 385 του Π.Κ. *Προς "κάποιον που δεν το λες και ψηλό" Κωδικός covid-19 (12). Πάντως το CAS δεν το αγγίζει ούτε ο κορωνοϊός ούτε η... κορωνοκύρη.  Θα κάνει κάτι τηλεδιασκεψεις σκέτη μούρλια. Όμως τα μέλη του CAS καταριούνται τον covid-19, γιατί τους στέρησε τη μοναδική ευκαιρία της ζωής τους: να απολαύσουν τον Αλέξη Κούγια να αγορεύει ενώπιον τους! (σε ποια γλώσσα; λεπτομέρειες για τον κορυφαίο ever μπαλαδοποινικολόγο της Ευρώπης!). Κυτταρίτιδα στη μνήμη (extra) https://m.sport24.gr/football/omades/Ael/kougias-kata-nova.4979122.html. Σκλαβενίτη ακούς; Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη μέσα στον κορωνοϊό αδειάστε τα πάνω-πάνω ράφια στα σούπερ μάρκετ γιατί θα λιμοκτονήσουν οι "δεν τους λες και ψηλούς". Χίλια χείλια
Όποιος ξαναπεί κακιά κουβέντα για τους "δεν τους λες και ψηλούς" θα ανέβω πάνω σε σκαμπό στα μπουζούκια και θα του ρίξω κουτουλιά. Τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρές συσκευασίες
Αν είχαν μυαλό οι ψηλές μοντέλες θα παντρεύονταν κάποιον που "δεν τον λες και ψηλό".
Μόνο το ¼ του κρεβατιού πιάνει. Σύμβουλος γάμου. Η επιστήμη λέει ότι τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια είναι οι ψηλές με τους "δεν τους λες και  ψηλούς" αφού δεν συναντιούνται συχνά πρόσωπο με πρόσωπο. Κύπρου 72 και Πανός. Το μόνο πράγμα που ζηλεύουν κάποιοι στους "δεν τους λες και ψηλούς" είναι ότι κάνουν μια έτσι και ξυρίζουν τη γάμπα για το κολάν και το τρεξιματάκι. Κωδικός covid-19 (6) Αυτοί που πίνουν στην υγειά του κορωνοϊού πάντως είναι οι γνωστοί τρεις πρόεδροι της Super League που συμπτωματικά ανήκουν στο ίδιο μπλοκ και (καθόλου συμπτωματικά!) χρωστάνε και της... Μιχαλούς! Οξύθυμος και παρορμητικός. Οι "δεν τους λες και ψηλούς" νευριάζουν πιο εύκολα γιατί ανεβαίνει πιο γρήγορα το αίμα στο κεφάλι. Πάντως από Aegean Oil δεν βάζει. Μέση τιμή βενζίνης στην Αττική λόγω κορωνοϊού: 1.283 € το λίτρο. Είπε ο "δεν τον λες και ψηλό": Τουλάχιστον τη βενζίνη την περνάω. Επιχείρηση "αόρατο βέλος" (Κορινθίας). Αν γίνει σύρραξη στον Έβρο και επιστράτευση, η κυβέρνηση σκέφτεται να στείλει πρώτα τους "δεν τους λες και ψηλούς" (και τους 70ρηδες;), γιατί δεν τους πιάνουν τα ραντάρ. iPhone XS. Το καλό με τους "δεν τους λες και ψηλούς" είναι ότι όταν τους πέφτει το κινητό κάτω, δεν παθαίνει τίποτα. BMW σειρά 6 turbo injection gti abs sdna to10.gr. Εκτός από "Ν" για νέους οδηγούς, πρέπει να καθιερωθεί και ένα "Κ" για τους "δεν τους λες και ψηλούς". Θορυβείται ο κόσμος με τα πολυτελή αμάξια που πηγαίνουν μόνα τους.


Η απάντηση του Αλέξη Κούγια
Ρε Σαγόνια λεκέ, αποκαλύπτω για σένα τόσα σοβαρά πράγματα, που ένας έντιμος άνθρωπος θα έκανε τον κόπο να δώσει μια απάντηση, έτσι για τα μάτια του κόσμου, κι εσύ κάνεις και γράφεις τα ίδια που έλεγε στις εκπομπές του αυτή η @δερφ@ρ@ ο Λαζόπουλος και όταν τον συνάντησα φώναζε «Μαρινέλλα σώσε με».
Κατά τα άλλα, με φέρνεις σε δύσκολη θέση να διορθώσω το όνομα της κυρίας που έβαζες αντί για σένα να εισπράττει τα εκατομμύρια του Κοντομηνά και αντί για Σταματία από τον Καναδά, να βάλω το όνομα Άννα από την Αυστραλία.
Επειδή ξέρω ότι είναι διαχρονικό θύμα σου, δεν βάζω το επώνυμο.
Αλήθεια ρε Σαγόνια γιατί σε διώξανε από το Δημόσιο;
Εγώ δεν ήξερα ότι ήσουν δημόσιος υπάλληλος και ότι σε έδιωξαν χωρίς αποζημίωση και δεν είπες και κουβέντα.
Εγώ θα σε ξεπατώνω κάθε μέρα με το μαρτύριο της σταγόνας και μετά ούτε ο Κάλεν δεν θα σε κάνει παρέα.
Κάτι μου είπαν και για ένα σπίτι πίσω από τη ΓΑΔΑ στην Αθήνα και για κάτι νταραβέρια με έναν Σάκη Χ. τοκογλύφο, αλλά αυτά τα αφήνω για αργότερα.
Αλήθεια ρε Σαγόνια, από την ΕΡΤ σε διώξανε χωρίς αποζημίωση, από τον Άρη την Άννα που έπαιρνε τα εκατομμύρια τη έδιωξε ο Τάκης ο Ανδρεάς χωρίς αποζημίωση, από τον ΣΚΑΪ σε τελειώσανε και δεν είπες κουβέντα…
Κουράγιο, δεν πειράζει, μπορεί το τέλος να είναι κοντά, αλλά πάντοτε υπάρχουν τα «Νέα των Λαδάδικων».
Και να μην ξεχνάς, εμένα όποιος με πείραξε, εξαφανίστηκε.
Γιατί με πείραξε χωρίς να τον πειράξω…
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top