Οι άνθρωποι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι, εάν υπολογιστεί μόνο ένας οχτάωρος καθημερινός ύπνος. Λόγω αυτού η επιλογή κρεβατιού είναι καθοριστικός παράγοντας όχι μόνο για την ποιότητα του ύπνου μας αλλά και της ζωής μας. Ένας καλός ύπνος μας προσφέρει σωματική και πνευματική ευεξία για να ξεκινήσουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα. Όπως καταλαβαίνετε η αγορά του κρεβατιού είναι μια πολύχρονη επένδυση, πως όμως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα επιλέξουμε σωστά; Θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές ώστε να σας βοηθήσουμε να αγοράσεις το κατάλληλο κρεβάτι για εσάς και μόνο.

Αρχικά το πιο σημαντικό θέμα που πρέπει να αναζητήσεις είναι η άνεση. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να καθόμαστε ακόμα και να ξαπλώνουμε ώστε να δοκιμάσουμε το υποψήφιο κρεβάτι. Μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να καταλήξεις στην κατάλληλη επιλογή.  Εάν είναι πραγματικά βολικό, εάν είναι μαλακό αλλά και ταυτόχρονα τόσο σκληρό ώστε να προσφέρει την κατάλληλη στήριξη στη σπονδυλική στήλη ή αν παίρνει το σχήμα του σώματος; Εάν ακόμα δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη στάση ή αυτές οι ερωτήσεις δεν απαντώνται θετικά δεν είναι το ιδανικό κρεβάτι για εσάς.
Επίσης το μέγεθος είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε, ο βασικός κανόνας να πάρετε το μεγαλύτερο που μπορεί να χωρέσει στο υπνοδωμάτιο σας.  Το μεγάλο κρεβάτι ισούται με περισσότερο χώρο για εσάς ή και το σύντροφο σας ώστε να εξασφαλίσετε ένα ήρεμο ύπνο και γιατί όχι και μια σχέση. Στο μήκος το κρεβάτι πρέπει να είναι 10 με 15 εκατοστά  πιο ψηλό από εσάς. Εάν όμως έχετε μικρο υπνοδωμάτιο  καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα μικρότερο κρεβάτι ώστε να μην περιορίζονται οι κινήσεις στο χώρο.
Τέλος πρέπει να είναι συμβατό με το στυλ της κρεβατοκάμαρας σας (δείτε homeville.gr), σύγχρονο ή κλασσικό, ξύλινο ή μεταλλικό όποια και εάν είναι η επιλογή σας μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ακόμα μπορείτε να συνδυάσετε  με το ξύλο των κομοδίνων, της τουαλέτας και της ντουλάπας σας ή να κάνετε αντίθεση με το χρώμα των τοίχων του υπνοδωματίου σας. Στην αγορά μπορείτε κρεβάτια θεματικά για παιδικά και ενήλικα δωμάτια , με χώρους αποθήκευσης για πρακτικότητα , με ουρανό για ένα πιο παραμυθένιο και ονειρικό ύφος. Βεβαίως ο κύριος λόγος του είναι η ξεκούραση όποτε δεν χρειάζεται να χαλάσετε μια περιουσία σε πολλές λεπτομέρειες. Οπότε δώστε ιδιαίτερη σημασία στο να σας παρέχετε μια πολύχρονη εγγύηση και σε μια ήδη γερή και σωστή κατασκευή με αποτέλεσμα να φορτίζετε για πολλά χρόνια τις μπαταρίες σας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top