Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Νίκος Γκόλιας και Παναγιώτης Μπάλλας έμειναν ελεύθεροι από την ΑΕΛ και αποχαιρέτησαν μέσω social media. Δείτε παρακάτω τι έγραψαν... Το ποστάρισμα του Νίκου Γκόλια
4 χρόνια σήμερα ολοκληρώθηκαν από την στιγμή που είχα τη τιμή να αγωνιστώ με την ομάδα της Α.Ε.Λ ! Με αυτήν ομάδα έζησα στιγμές που δεν τις αλλάζω με τίποτα στο κόσμο και σίγουρα θα μείνουν μέσα μου χαραγμένες και θα τις κουβαλάω για όλη μου την ζωή ! Πέρα από τις ατομικές κ ομαδικές επιτυχείς έκανα αληθινές φιλίες και γνώρισα απίστευτους χαρακτήρες και δημιουργήσαμε ένα τρομερό κλίμα οικογένειας ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κύριο Κουγια που με έφερε στη ομάδα πριν 4 χρόνια και μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρο μου να αγωνιστώ στη superleage και να ζήσω όσο προανέφερα ! Επίσης όλους τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου ! Απ όλους κέρδισα κάτι και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και ως άνθρωπος !! Ακόμη τους ανθρώπους που ήταν εκεί για εμάς όλο το 24ωρο κύριο Μπασδέκη τον γιατρό μας τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κύριο Ζάχαρη τους μασέρ της ομάδας όλους ξεχωριστά @apostolisdritsas @paparse1__ @giorgio_mek @greg_nas και την φροντισταρα μου κύριο Τσαρεα @kostas_vivi ! Για το τέλος άφησα τον κόσμο της ομάδας που από την πρώτη στιγμή μου έδωσαν να καταλάβω σε ποσο μεγάλη ομάδα θα αγωνιστώ και ότι πραγματικά σ αυτήν την πόλη ότι υπάρχει μόνο μια ομάδα !!! Εις το επανειδην !

Το ποστάρισμα του Παναγιώτη Μπάλλα
Ένα ταξίδι τριών χρόνων έφτασε στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τους Κ.κουγια, διοίκηση, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές, φιλάθλους και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια για την αγάπη τους και το σεβασμό τους, εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον!
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top