Δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση του Αλέξη Κούγια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, δίνοντας... ραντεβού στα δικαστήρια.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε χθες (30/6) σε όσα ανέφερε ο Νίκος Τζώρτζογλου κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, αναφέροντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου... σήκωσε το γάντι και δήλωσε έτοιμος για τη δικαστική τους διαμάχη. Αναλυτικά η δήλωσή του
ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ..

Όσον αφορά την συνήθους ύφους δήλωση του κου Άλεκου Κουγια για τα λεχθέντα στην ΓΣ της ΕΠΟ έχω να πω το εξής:
Ο λόγος μου ήταν ενώπιον της Τακτικής θεσμικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ της οποίας είμαι μέλος και ενώπιον των νόμιμων εκπροσώπων της UEFA και στηρίχθηκε μόνο σε αληθή και ήδη δημοσιευμένα γεγονότα.

Στόχος η στηλίτευση πρακτικών και τακτικών που μόνο ζημιά κάνουν στο ποδόσφαιρο που υπηρετούμε όλοι μας.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά του Αλέκου στο παρελθόν με ψεύδη και φαντασιώσεις, μόνο στόχο έχουν την προσφιλή για αυτόν δημοσιότητα, αρνητική η θετική καμία σημασία δεν έχει για αυτόν.

Αν καποιος πρέπει να ελεγχθεί από την Δικαιοσύνη αυτός είναι ο Αλέκος με τα γραφόμενα του. Όμως είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω ενώπιον των οργάνων της Δημοκρατικής πολιτείας μας με όπλα την αλήθεια, τους παράγοντες και τους οπαδούς ενός καθαρού ποδοσφαίρου στην χώρα μας, αλλά και τα γεγονότα όπως κατά χιλιάδες δημοσίως παρατίθενται και έγκριτα δημοσιεύονται.

Αααα... Να προσθέσω στα της ΓΣ ότι στο αναφερθέν από εμένα «γκουγκλάρισμα» να βάλουν οι συνάδελφοι μου και τον όρο «πλαστές ποδοσφαιρικες ενημερότητες». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top