Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στο Metropolis  για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας του και κατέθεσε την άποψή του και για τον Άρη τον οποίο αντιμετώπισε την Κυριακή (30/08) σε φιλικό αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε:

Για την ΑΕΛ: «Θέλαμε να κάνουμε πιο ποιοτική και επιθετική την ομάδα με τις μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε. Να έχουμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση και αναμένουμε το πρωτάθλημα για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΛ: «Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι με μία θέση από την 5η ώς την 9η. Αν έρθει κάτι παραπάνω, καλοδεχούμενο. Να εδραιωθούμε σε μια καλή βάση. Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα σωνόταν οριακά. Θέλουμε να κάνουμε αυτό το βήμα και να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω στο μέλλον».

Για το αν η ΑΕΛ έχει περισσότερες επιλογές: «Πέρσι είχαμε προβλήματα μεσοεπιθετικά. Όταν ήρθα πέρσι 2 βδομάδες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα στις μετάγραφες. Κάναμε προσθαφαιρέσεις τον Ιανουάριο για να έχουμε περισσότερες επιλογές για να έχουμε λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Φέτος θα έχουμε περισσότερες λύσεις από τον πάγκο».

Για το αν η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της: «Έχουν τελειώσει, εκτός απροόπτου. Ποτέ μη λες ποτέ μέχρι, η μεταγραφική περίοδος τελειώνει τον Οκτώβριο. Αν βρούμε κάτι εξαιρετικό ίσως κάνουμε μια μεταγραφή. Αλλά πορευόμαστε κυρίως με βάση τα παιδιά που έχουμε τώρα».

Για το φιλικό με τον Άρη: «Τα φιλικά γίνονται για να τεστάρουμε πράγματα ενόψει του πρωταθλήματος. Γι αυτό αλλάξαμε ενδεκάδες».

Για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης έκανε ουσιαστικές προσθήκες. Έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ. Ο Τζέγκο είναι πολύ καλή κίνηση, ο Γκανέα μπορεί να βοηθήσει από αριστερά. Μπορεί να δημιουργήσει και από τα άκρα, θα είναι καλύτερος από πέρσι ο Άρης».

Για την αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος: «Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Είναι δεδομένο να υφίσταται μια ημερομηνία αλλά στο μυαλό μας έχουμε και δεύτερη και τρίτη. Δεν ξέρω αν συμβαίνει αλλού αλλά εδώ τείνει να γίνει μόνιμο. Μας στενοχωρεί όλους και εμένα προσωπικά. Φτάσαμε Σεπτέμβριο και δεν έγινε κλήρωση για το Πρωτάθλημα. Να μην μας εκπλήσσει που είμαστε στη 18η θέση, έτσι που πάμε δεν βλέπω κανέναν να είναι αισιόδοξος για την πορεία του ποδοσφαίρου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top