O νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και πρώην του Άρη, Βαγγέλης Πλατέλλας, αναφέρθηκε για το φιλικό των δύο ομάδων, την ΑΕΛ, τον Άρη, αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Superleague 1, μιλώντας στο Yellow Radio. Αναλυτικά o Βαγγέλης Πλατέλλας:
Για το ότι δεν υπήρχε κόσμο στο φιλικό Άρης-ΑΕΛ:
Είναι πολύ δύσκολη αυτή η κατάσταση. Ο κόσμος δίνει ώθηση και μεγάλη ψυχολογία για έναν ποδοσφαιριστή. Εύχομαι ότι θα βρουν μία λύση να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Έτσι γίνεται ανταγωνιστικό το ποδόσφαιρο, έτσι το ζεις.

Για το αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού:
Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα μου. Ο Άρης από εκεί και πέρα ήταν πολύ καλός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και υπήρχε καλός ρυθμός. Νομίζω ότι και οι δύο θα σταθούμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα θα δείξει στις τέσσερις γραμμές το τι θα γίνει.

Για τους στόχους της ΑΕΛ:
Σίγουρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο κάθε αθλητής, ο πρόεδρος, όλοι θέλουν διάκριση. Όλοι θέλουμε την διάκριση, γιατί τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ.

Για τον φετινό Άρη:
Είναι στην καλύτερη φάση που θα μπορούσε να είναι ο Άρης, είναι και ο κ.Καρυπίδης που έχει βάλει το χέρι του, πληρώνει παλιές πληγές. Πιστεύω ότι ο Άρης θα πάει καλά. Είναι σίγουρα αρκετά έτοιμος. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι ο καλύτερος Άρης εδώ και 10-15 χρόνια. Αν έρθει και ο κόσμος θα βοηθήσει πολύ. Όταν πέρασα από τον Άρη μας βοήθησε πάρα πολύ, ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης στο Χαριλάου.

Για τον Άγγελο Χαριστέα:
Είναι μία ολόκληρη ιστορία. Ότι και να πούμε για τον Άγγελο θα είναι λίγο. Είναι μία προσωπικότητα, έχει κάνει τα μέγιστα για αυτήν την ομάδα.

Για το φετινό πρωτάθλημα:
Θα είναι ανταγωνιστικό όπως είναι τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι ο Ολυμπιακός ξέφυγε, αλλά φέτος πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα γίνει ακόμη καλύτερο.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΛ:
Πρέπει να είσαι οικογένεια και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο, εμείς είμαστε οικογένεια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top