Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρίσας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο ο οποίος είναι πλέον και νέος διευθυντής στη Σχολή Δικαστών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Ο κ. Αλέξης Κούγιας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και όλη η οικογένεια της ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί ένα γνήσιο παιδί του Νομού Λαρίσης, από την Ραψάνη, από σήμερα εκτός από προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λαρίσης, είναι και διευθυντής στη Σχολή Δικαστών.
Ο κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος, ένθερμος οπαδός της ΑΕΛ από τα παιδικά του χρόνια, εκτός από κορυφαίος Εισαγγελέας, είναι επίλεκτος συγγραφέας νομικών βιβλίων, αλλά και θεωρητικός της Νομικής Επιστήμης με απόψεις σε εισαγγελικές προτάσεις του, που συζητούνται συνεχώς σε νομικά συνέδρια.
Η ΑΕΛ έχει πολλούς οπαδούς επιστήμονες, καθηγητές σε όλα τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, λυκειάρχες και καθηγητές, αλλά και δασκάλους σε όλα τα σχολεία της ελληνικής επικράτειας και μόλις ολοκληρωθούν τα έργα στο ιστορικό Αλκαζάρ, που είναι η άμεση προτεραιότητα μας, θα τους τιμήσουμε σε μία ειδική τελετή.
Όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει, η ΑΕΛ δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού της Λάρισας, της Θεσσαλίας και της Ελλάδας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top