Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν της ΑΕΛ, Θανάσης Παπάζογλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM, επισημαίνοντας πως ο η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι φαβορί, αλλά πάντα η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Παπάζογλου:
Για τον αγώνα της Τούμπας:
«Πρεμιέρα είναι. Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν συνήθως εκπλήξεις. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του. Και οι δύο ομάδες θέλουν μια θετική εμφάνιση στο πρώτο ματς και το αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ είναι αρκετά έτοιμη για το πρώτο ματς. Είναι δύσκολο προς πρόβλεψη το παιχνίδι, αλλά ξέρουμε τα στάνταρ του αγώνα. Είναι παγίδα αρκετές φορές ένα ματς πρεμιέρας. Οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες, αλλά ο ΠΑΟΚ έπαιξε επίσημο και δύσκολο ματς που ήταν καλός, όπως και στα φιλικά. Εμείς επίσης στα φιλικά μας παιχνίδια εμφανιστήκαμε καλοί. Να γίνει καλό ματς εύχομαι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα έχει στο μυαλό του τον αγώνα με τη Μπενφίκα:
«Υποσυνείδητα παίζει ρόλο. Θέλουν να είναι έτοιμοι για ένα τόσο κρίσιμο ματς. Για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ όμως δεν μπορεί να ξεχωρίσει ματς, γιατί είναι το Πρωτάθλημα βασικός στόχος. Δεν θα είναι σε διαδικασία να αλλάξει παίκτες. Δεν θα σκέφτεται την Μπενφίκα στο μεταξύ μας ματς».

Για το ότι και αυτός ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο:
«Αρχίσαμε να το συνηθίσουμε από τα πλέι οφ/πλέι άουτ. Δυστυχώς είναι μια νέα πραγματικότητα. Δεν ξέρω… Μακάρι έστω σε μικρό ποσοστό να μπει ο κόσμος στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο χωρίς τον κόσμο δεν είναι το ίδιο».

Για το αν περιμένει το φετινό Πρωτάθλημα καλύτερο ή χειρότερο από το περσινό:
«Δύσκολη ερώτηση. Στην Ελλάδα κάθε χρόνο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Θα είναι νομίζω πάνω-κάτω ίδιο. Δύο-τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι θα κινηθούν για Ευρώπη και σωτηρία».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top