Δείτε τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλατέλλας, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Βαγγέλης Πλατέλλας:
«Νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε βέβαια να έχουμε δεχθεί και δεύτερο γκολ. Έπειτα όπως πήγαινε το ματς, θέλαμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό». 

Πόσο θα βοηθήσει την ομάδα σου αυτό το αποτέλεσμα: 
«Παίξαμε με δύο μεγάλες ομάδες τον ΠΑΟΚ και τώρα τον Παναθηναϊκό και είναι σημαντική η ισοπαλία. Μας αιφνιδίασε ο Παναθηναϊκός, αλλά ήμασταν ψύχραιμοι, πιέσαμε κι έτσι όπως ήταν η εικόνα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήμασταν εκεί που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή. Κρατήσαμε το ρευστό 0-1 και πήραμε το αποτέλεσμα. Θα μας δώσει τεράστια ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, είναι σημαντικός ο βαθμός, είμαστε καλά ψυχολογικά και προχωράμε, διότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα». 

Πως είδες τον Παναθηναϊκό: 
«Ο Παναθηναϊκός σίγουρα είναι διαφορετικός, η φιλοσοφία του είναι διαφορετική. Μία ομάδα από την αρχή σίγουρα δεν μπορεί να έχει ομοιογένεια. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του και θα είναι καλύτερος». 

Πριν επιστρέψεις στην Ελλάδα για την ΑΕΛ, έπαιξες στο Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι Μπακού τι έχεις να πεις για την εμπόλεμη κατάσταση με την Αρμενία: 
«Δυστυχώς έχω μάθει τι έχει γίνει, έχω κρατήσει επαφές με κάποιους φίλους. Κανείς στον κόσμο δεν θέλει πόλεμο. Εύχομαι να σταματήσει γρήγορα αυτό, όλοι είναι άνθρωποι όποια κι αν είναι η χώρα τους. Ειρήνη πάνω απ’ όλα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top