Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, μίλησε για όλους και για όλα στο liganews. Στα 39 του χρόνια βρίσκεται ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος το καλοκαίρι συμφώνησε με την διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της Θεσσαλίας στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην απόφασή του, να αγωνιστεί στον Απόλλωνα Λάρισας, την κατάσταση που βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ ανέφερε την καλύτερη αλλά και χειρότερη στιγμή της καριέρας του. Ακόμη, ο διεθνής Έλληνας αμυντικός σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Σούπερ Λιγκ 2 ενώ ρωτήθηκε για το ποιες είναι σκέψεις του για το μέλλον και αν θα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο από κάποιο άλλο πόστο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μόρας:
Νέος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι ο Απόλλων Λάρισας, πες μας δύο λόγια για την επιλογή αυτή;
«Με πλησίασε ο κ. Μαντζανάς, μου παρουσίασε το πρότζεκτ του Απόλλωνα Λάρισας, με ενθουσίασε και πήρα την απόφαση να βοηθήσω. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιλογή έδρας του AEL FC ARENA».

Σε τι κατάσταση βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Στην χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρίσκεται. Το «κάθε χρόνο και χειρότερα», φάνηκε και φέτος. Όπως είδαμε σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης υπήρχε αγωνιστική δράση σε όλες της επαγγελματικές κατηγορίες, εν αντιθέσει με την Ελλάδα που μόνο έπαιζε η Super League 1.
Δεν φταίει μόνο η Λίγκα για αυτό. Αν ήταν λίγο πιο οργανωμένο το πρωτάθλημα με τα τηλεοπτικά, την αναδιάρθρωση… δεν θα είμασταν σε αυτό το σημείο».

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην μέχρι τώρα πορεία σου;
«Υπάρχουν πολλές όμορφες στιγμές, που πετυχαίνεις στόχους. Μια από τις καλύτερες στιγμές έχει να κάνει με τη συμμετοχή μου με την Εθνική ομάδα στο Mundial του 2010. Για χειρότερη, δεν ήθελα να διαλέξω κάτι».

Για την Super League 2;
«Εκτός από την Ξάνθη που βλέπω ότι ενισχύθηκε και έχει ρόστερ αντάξιο για την Α’ Εθνική, δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ομάδες γιατί δεν τις έχω παρακολουθήσει».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας;
«Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει ανταγωνιστική πορεία στο Πρωτάθλημα».

Ποιες είναι σκέψεις του για το μέλλον και αν θα συνεχίσεις στο ποδόσφαιρο από κάποιο άλλο πόστο;
«Υπάρχουν αρκετές σκέψεις. Αυτή τη στιγμή έχω το πρότζεκτ του Απόλλωνα Λάρισας.
Από εκεί και πέρα έχω ξεκινήσει και κάνω σεμινάρια για το UEFA A στο κομμάτι της προπονητικής.
Αυτά τα διπλώματα μπορεί να σε βοηθήσουν στο μέλλον και στο κομμάτι του τεχνικού διευθυντή».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top