Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Κυριακή 27/12, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην Premier League μετά και τα προγνωστικά της προηγούμενης εβδομάδας από Σουπερλιγκ και Σεριε Α.

ΛΙΝΤΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ (14.00)
ΛΙΝΤΣ
Βαριά εκτός έδρας ήττα  με 6-2 γνώρισε η ομάδα του Μπιέλσα την προηγούμενη αγωνιστική στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν καταιγιστικοί στο 1ο ημίχρονο, φτάνοντας σε μια από τις πιο άνετες νίκες στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Η Λιντς με την ήττα αυτή έπεσε δύο θέσεις βαθμολογικά, βρισκόμενη πλέον στην 14η με 17 βαθμούς. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους οι νεοφώτιστοι ανεξαρτήτως έδρας μετράνε δύο νίκες και τρεις ήττες, με συντελεστή τερμάτων 11-13.
Απουσίες: Μπεράρντι (αμυντικός) Άνταμς (μέσος) 
Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Over 2.5

ΜΠΕΡΝΛΙ
Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι για 4 σερί παιχνίδια έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Τελευταία επιτυχία τους η εντός έδρας επικράτηση κόντρα στην Γούλβς την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1, αποτέλεσμα που τους έφερε στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπέρνλι στα 4 τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις δύο τέρματα.
Απουσίες: Κόρκ (μέσος) Γκουντμουσον (μέσος) ΜακΝέιλ (μέσος) 
Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Under 2.5
Πρόταση: Αδικείτε από το σετ των αποδόσεων η Μπέρνλι που βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια πολύ βαριά ήττα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ψυχολογία των παικτών να είναι εύθραυστη. Περιμένω την Μπέρνλι να πάει το παιχνίδι στην δύναμη και το πάθος και εκεί έχει πλεονέκτημα. 
Ποντάρισμα στο Χ2 σε απόδοση 2.10 στη βετ365

ΓΟΥΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ (16:15)
ΓΟΥΣΤ ΧΑΜ
Εκτός έδρας ήττα για την Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Τσέλσι με 3-0. Τα «σφυριά» παρά την τελική έκβαση της αναμέτρησης, ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί για περίπου 80 λεπτά, κλείνοντας στα καρέ της την Τσέλσι προσπαθώντας να ισοφαρίσουν το γκολ του Σίλβα από το 10ο λεπτό. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, έχοντας συνολικό απολογισμό, 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, και 5 ήττες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της η Γουέστ Χαμ μετράει δύο νίκες δύο ήττα και μία ισοπαλία. 
Απουσίες: Μαζουάκου (αμυντικός) Αντόνιο (μέσος)
Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Over 2.5

ΜΠΡΑΙΤΟΝ
Χωρίς νίκη για πάνω από 5 παιχνίδια η Μπράιτον πού παρά την μαχητικότητα την οποία καταθέτει σε κάθε παιχνίδι δεν μπορεί να την μετουσιώσει με βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε ισόπαλη  με 1-1 κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού. Στα 14 πρώτα παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε μόλις δύο νίκες, έχοντας επίσης 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Απουσίες: Ισκιέρδο (επιθετικός) Φλοριν (επιθετικός) 
Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 2-3 γκολ 
Πρόταση: Φαβορί στην αναμέτρηση η Γουέστ Χαμ καθώς διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο, από την άλλη η Μπράιτον αν και παλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει ρυθμό. Τα «σφυριά» έχουν το προβάδισμα στην αναμέτρηση και περιμένω να το επιβεβαιώσουν και εντός αγωνιστικού χώρου.
Επιλογή η νίκη της Γουέστ Χαμ σε απόδοση 2.25
Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-923777.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top