Επιλογές από το ιταλικό κουπόνι ποδοσφαίρου περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά μας. Φιορεντίνα και Πάρμα υποδέχονται Κάλιαρι και Πάρμα αντίστοιχα και θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Πιο κοντά βρίσκονται οι “Βιόλα”, με καινούριο προπονητή στην Πάρμα σε αποδόσεις που αναζητήσαμε στη novibet.gr
 
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η εύκολη ήττα στην Ρώμη από την Λάτσιο με 2-1 τη διατήρησε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και σε απόσταση μόλις τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για ακόμη μια αγωνιστική η Φιορεντίνα δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική, αλλά ούτε και να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς της Λάτσιο. Δέχτηκε δύο γκολ και μόνο τότε κατάφερε να βγει πιο έξω, εκμεταλλευόμενη την χαλάρωση της αντιπάλου της. Και το μόνο που έκανε είναι να πετύχει ένα γκολ και αυτό με πέναλτι στο 88ο λεπτό.     
Το πρόβλημα με τη φετινή Φιορεντίνα είναι ότι είτε καταφέρνει και πιάνει υψηλά επίπεδα στην απόδοσή της είτε όχι δεν καταφέρνει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κυρίως γιατί επιθετικά έχει πολλά προβλήματα στο τελείωμα των φάσεων. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα ο τιμωρημένος χαφ Καστροβίλι και ο τραυματίας επιθετικός Κουτρόνε  
Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερις σερί εντός έδρας ισοπαλίες. 
 
ΚΑΛΙΑΡΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νίκη αγνοείται για την Κάλιαρι από αρχές Νοεμβρίου. Στην προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Μπενεβέντο και αν και προηγήθηκε, στο τέλος δέχτηκε την ανατροπή και την ήττα. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε και πάλι και δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά του ημιχρόνου. Σε όλο το δεύτερο δεν μπόρεσε ποτέ να φανεί απειλητική και έμεινε με τους μηδέν πόντους.     
Όσο συνεχίζονται οι μέτριες εμφανίσεις και κυρίως οι ήττες τόσο αυξάνεται η πίεση για τον προπονητή της Ντι Φραντσέσκο. Και κάθε αποτυχημένο αποτέλεσμα στο μέλλον μπορεί να τον φέρει εκτός πάγκου της ομάδας. Σήμερα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες στόπερ Γοδίν και Κλάβαν (9/0), τους μέσους Ρογκ και Φαραγκό αλλά και τους επιθετικούς Ουνάς και Λουβούμπο. Απών με κορωνοϊό ο αμυντικός Καρμπόν.  
Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα διαδοχικά G/G ανεξαρτήτως έδρας. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν είναι ακριβώς της εμπιστοσύνης η φετινή Φιορεντίνα, αλλά σήμερα υπόδέχεται την πιο προβληματική Κάλιαρι και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Δείτε εδώ τα τελευταία μας προγνωστικά στοιχήματος.
Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.75 
 
 
ΠΑΡΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΠΑΡΜΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το ταξίδι στο Μπέργκαμο ήταν το τελευταίο που έκανε ως προπονητής της Πάρμα ο Λιβεράνι. Ο Ιταλός κόουτς χρεώθηκε την συνολικά προβληματική εικόνα της ομάδας και όχι την φυσιολογική ήττα με 3-0 από την Αταλάντα. Ανίκανη να απειλήσει επιθετικά ταμπουρώθηκε από την αρχή και προσπαθούσε να κρατήσει το δείκτη του σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδο. Τελικά κυρίως λόγω διάθεση των παικτών της γηπεδούχου παρέμεινε στο 3-0.     
Δύσκολο το έργο που αναλαμβάνει ο Ντ’ Αβέρσα που καθόταν στον πάγκο της ομάδας στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Χωρίς χρόνο να προπονήσει τους παίκτες του και με τραυματίες τους αμυντικούς Ιακοπόνι και Οσόριο, τους μέσους Γκράσι, Κούτσκα και Νικολούσι και τον επιθετικούς  Καραμό και Ζερβινιό το έργο του γίνεται πιο δύσκολο. 
Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια.   
 
ΛΑΤΣΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άνετη νίκη επί της Φιορεντίνα με 2-1 στην Ρώμη. Πιο άνετη από ότι το τελικό σκορ δείχνει, καθώς οι Λατσιάλι ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δείχνοντας ότι έχει ποιότητα ως ομάδα, αλλά δεν καταφερνει πάντα να την βγάλει στο χορτάρι. Απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη που τη διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.    
Από αυτό που “πάσχει” η φετινή Λάτσιο είναι η σταθερότητα. Δημιουργική είναι, ευκαιρίες κάνει πολλές, γκολ πετυχαίνει άνετα, αλλά δεν καταφέρνει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της στο επίπεδο που απαιτείται για να μπορέσει να διεκδικήσει την τετράδα. Χωρίς τον αμυντικό Φάρες, τον μέσο Λούλιτς και τον επιθετικό Κορέα η σημερινη αποστολή. 
Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα σερί εκτός έδρας G/G. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: Συνήθως η αλλαγή προπονητή λειτουργεί ευεργετικά, αλλά ο Ντ’ Αβέρσα δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του για να μπορέσει να αλλάξει τα πολλά κακώς κείμενα. Η Λάτσιο από την πλευρά της αν το “αποφασισει”, το “έχει”.  
Επιλογή μας το διπλό (-1 Α.Η.) σε απόδοση 2.020

Ενημερωθείτε για τα γήπεδα και το πρόγραμμα EURO 2020, όπως επίσης και αναλύσεις των ομάδων, προγνωστικά και τις διαθέσιμες αποδόσεις για το νικητή στο euro2020stoixima.gr .

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top