Ο πρώην προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, αναφέρθηκε στην θητεία του στον πάγκο των «βυσσινί», αλλά και τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση:
«Εγώ έβγαινα πάντα και μετά τις νίκες, και μετά τις ήττες και αιτιολογούσα και για τα δύο αποτελέσματα. Ήταν η φάση τότε τέτοια που φεύγεις για να αλλάξει κάτι στην ΑΕΛ, είχε μεγάλη ανάγκη μιας νίκης, βαθμών, ίσως να ήταν βιαστικό αλλά επειδή ο χρόνος πιέζει έπρεπε να γίνει. Θαύματα σε τέτοιο μικρό χρονικό διάστημα δεν γίνονται. Τον προπονητή δεν μπορούν να τον κρίνουν έτσι, εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου, προσπάθησα να δώσω πράγματα. Στις 25 πήγα, στις 28 ήρθαμε ισόπαλοι με τον Ατρόμητο, μετά είχαμε Άρη, Παναιτωλικό. Το μόνο διάστημα που δούλεψα με την ομάδα ήταν στην διακοπή των Χριστουγέννων. Φέραμε 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν το μετράω καν, γιατί είχαμε πολλές απουσίες λόγω καρτών αφού είχαμε ρίξει το βάρος στην προετοιμασία του αγώνα με την Λαμία που τελικά δεν έγινε».

«Φέρτε τον Κλοπ τώρα στον ΠΑΟΚ για παράδειγμα και βάλτε τον να πάρει το πρωτάθλημα. Πιστεύετε ότι θα το πάρει; Δεν νομίζω, λέμε στην παρούσα φάση τουλάχιστον, είναι 15 βαθμούς πίσω ο ΠΑΟΚ. Εγώ σας λέω πως δεν θα το πάρει. Με την παρουσία την δική μου προσπάθησα και εγώ να αλλάξω κάτι. Πριν, δεχόταν η ομάδα γκολ σε κάθε παιχνίδι, έπρεπε να φτιάξω την άμυνα πρώτα και από εκεί και πέρα ότι μπορούσα να κάνω επιθετικά. Ο Πινακάς, είχε 6 γκολ και η ομάδα συνολικά 8. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες». 

«Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Αλέξη Κούγια. Τον είχα ευχαριστήσει και τότε. Κάναμε μια συμφωνία εξ αρχής. Είναι εκατέρωθεν συζητήσεις και από τις δύο πλευρές. Βήμα - βήμα μπορεί ένας προπονητής να δείξει πράγματα. Δεχόμασταν γκολ συνέχεια, είχαμε και το γκολ δύσκολα επιθετικά. Περίμενα μεταγραφές...»
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί να σωθεί η ΑΕΛ, εκτίμησε ότι υπάρχουν ελπίδες να τα καταφέρει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top