Δείτε τι είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια:
«Μέχρι το 65′ δεν υπήρχε άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο είχαμε τον έλεγχο και το κοντρόλ του παιχνιδιού. Αλλά αν δεν σκοράρεις υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεχτείς το γκολ. Μετά το γκολ της ΑΕΛ που ήταν ένα δικό μας λάθος, προσπαθούσαμε πιο πολύ με την καρδιά παρά με το κεφάλι να βρούμε την ισοφάριση και πάλι παρόλο που δεν παίξαμε με μυαλό, είχαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εμένα μου φαίνεται πως και να παίζαμε μέχρι αύριο δύσκολα να κερδίζαμε. Όλες οι ευκαιρίες που είχαμε ήταν καθαρές θα μπορούσε στο ημίχρονο να είναι 0-2 ή 0-3, συνεχίζουμε την δουλειά».

Αν το γκολ είναι πρόβλημα του ΠΑΟΚ:
«Όταν έχεις τόσες ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις ναι. Στις αρχές δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες και δυσκολευόμασταν να σκοράρουμε και κερδίζαμε τα παιχνίδια. Δυστυχώς σήμερα έχουμε ευκαιρίες και δεν μπορούμε να σκοράρουμε, πρέπει να δουλέψουμε».

Για το εάν είναι ομαδικό το πρόβλημα:
«Όλοι μαζί χάνουμε ή κερδίζουμε. Αν θα δεχτούμε γκολ το δεχόμαστε όλοι μαζί. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Στο γκολ θα έπρεπε να κάνουμε κάποιο φάουλ να μην έχει η ΑΕΛ τόσο χώρο. Είναι συνολικό θέμα, δεν είναι προσώπων».

Αν επηρεάζει την ψυχολογία του ΠΑΟΚ:
«Ψυχολογία δεν πρέπει να επηρεάσει. Γιατί στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε καλή μπάλα αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ σε μια φάση που δεν έπρεπε. Είναι όλα στο χέρι μας, αν θα τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια θα είμαστε μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιωθούμε. Να μην κάνουμε λάθη και να σκοράρουμε».

Τι λείπει στον ΠΑΟΚ:
«Σήμερα ήταν καθαρά το γκολ, χωρίς να σκεφτώ πολύ είχαμε τέσσερις πέντε καθαρές ευκαιρίες. Αν είχαμε βάλει δύο θα ήταν εντελώς διαφορετικό»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top