Ατρόμητος και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξα η αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου. Στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Μανδάς έκανε τη λάθος απομάκρυνση, με τον Μπεν-Χατίρα να περνάει τον γκολκίπερ του Ατρόμητου και την μπάλα εν τέλει να καταλήγει στον Ακούνια, που άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ. Ο Γκάλο γύρισε από δεξιά και ο Αγκάγιεφ πλάγια δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή, έπιασε δεξί σουτ στην κίνηση κι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Νάγκι για να ισοφαρίσει 1-1 την ΑΕΛ στο 76ο λεπτό.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (74' Ούμπιδες), Μανούσος (46' Εντομβόνγκι), Χριστοδουλόπουλος (61' Αγκάγιεφ), Μουνίθ (61' Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (83' Γιακουμάκης)

ΑΕΛ (Φέστα): Νάγκι, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι (71' Καρανίκας), Ζίζιτς, Χουσινό, Μαξιμένκο (52' Μιχαήλ), Κολομπίνο, Στίφλερ (60' Ηλιάδης), Νικολιάς, Μπεν Χατίρα (61' Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top