Η τσάντα αποτελεί από πάντα το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, από τη δουλειά μέχρι μια βραδινή έξοδο. Το βασικό ζητούμενο φυσικά είναι η τσάντα που θα αγοράσουμε να μην είναι μόνο όμορφη και εντυπωσιακή αλλά να αντέχει στον χρόνο και τη φθορά που προκύπτει από αυτόν. Για αυτόν τον λόγο οι καλύτερες σε ποιότητα τσάντες είναι χωρίς αμφιβολία  οι δερμάτινες τσάντες. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα μερικά διαχρονικά είδη σε γυναικείες δερμάτινες τσάντες με τα οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε το στυλ σας!

Backpacks


 
Το στυλ και η άνεση είναι δύο στοιχεία τα οποία πρέπει να καθορίζουν κάθε γυναικεία εμφάνιση. Φυσικά οι τσάντες οι οποίες τα συνδυάζουν όλα μαζί είναι οι backpacks. Θεωρούνται το στυλ τσάντας που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα προκειμένου οι εμφανίσεις μας να είναι chic και stylish from head to toe από το πρωί έως το βράδυ. Αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας πλέον και παράλληλα θα σας φανούν αρκετά πρακτικές και χρήσιμες από πολλές απόψεις κυρίως διότι σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενά σας, και λόγω του δέρματος παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Τσάντες Ώμου


 
Οι τσάντες ώμου μπορούν να προσαρμόζονται στην εκάστοτε περίσταση από επίσημα events μέχρι το γραφείο, στην καθημερινότητα, ακόμη και σε ταξίδια λόγω της μεγάλης τους χωρητικότητας. Μια όμορφα δομημένη δερμάτινη τσάντα ώμου σε γεωμετρικά σχήματα δίνει το απαραίτητο στυλ που χρειάζεστε για οποιαδήποτε περίσταση και μπορούν να φορεθούν ανεξαρτήτως look.  

Τσαντάκια ή τσάντες χιαστί 


 
Εάν δεν έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα στην οποία μπορείς να χωρέσεις κοινωνικές εκδηλώσεις ή βραδινές εξόδους τότε μια κομψή τσάντα χιαστί είναι η ιδανική για εσένα. Κυρίως οι δερμάτινες είναι τόσο καλοφτιαγμένες, δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακές και διαθέτουν τόσο καλό υλικό που θα κάνουν την εμφάνισή σας να δείχνει πιο προσεγμένη. 

Τσάντες χειρός

 

Για χαλαρές βόλτες στη πόλη ή για βραδινές εξόδους θα σας προτείναμε να έχετε στην κατοχή σας μια μονόχρωμη, ουδέτερη tote bag που θα πηγαίνει  με όλα τα σύνολά σου, είτε λαμπερά είτε πιο casual. Αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ για όσες γυναίκες θέλουν να προβάλλουν το στυλ και την κλασικότητα της. Θα λέγαμε πως είναι άκρως θηλυκές και εντυπωσιακές για μια ξεχωριστή έξοδο αλλά και για ένα επαγγελματικό ραντεβού. 
Οι δερμάτινες τσάντες είναι με διαφορά η αγαπημένη επιλογή των περισσότερων γυναικών και αυτό διότι το δέρμα είναι ένα μοναδικό υλικό το οποίο με τη σωστή μεταχείριση κρατά την αντοχή του για πολλά χρόνια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top