Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στο συνδρομητικό κανάλι για τον αγώνα πρωταθλήματος της Superleague 1, με την ΑΕΛ, που θα γίνει την Κυριακή (14/02, 17:15) στο στάδιο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά ο Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα με την ΑΕΛ
Η ΑΕΚ έχει μπροστά της παιχνίδι στη Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ, πως το περιμένετε το ματς: 
«Δεν θα είναι εύκολο και κυρίως οι κλιματολογικές συνθήκες δεν θα μας βοηθήσουν να υπάρχει ένα θέαμα. Επίσης δεν ξέρουμε τι ομάδα θα κατεβάσει η ομάδα της ΑΕΛ, γιατί ξέρω ότι έχουν κάνει πολλές μεταγραφές. Στα τελευταία παιχνίδια αρχίζουν και μπαίνουν νέοι ποδοσφαιριστές. Το καλύτερο από όλα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε και να εμφανιστούμε όπως πρέπει εμείς οι ίδιοι και να μην ψάχνουμε οποιαδήποτε δικαιολογία. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Τα νέα πρόσωπα στην ΑΕΛ και αν είναι δύσκολο να διαβάσεις το παιχνίδι του αντιπάλου:
«Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, δε γνωρίζουμε τη μεθοδολογία, τη δουλειά που έχει γίνει από την ομάδα της ΑΕΛ, απέναντι μας γι΄ αυτή την εβδομάδα, αλλά είναι αυτό που σας είπα και προηγουμένως πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί η παραμικρή έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να μας βλάψει».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top