Δημοσιοποιήθηκαν σε site, δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο ποδοσφαιριστής μας Tim Sparv.
Επειδή είμαστε επιφυλακτικοί για τα όσα δημοσιεύουν τα συγκεκριμένα site και επειδή όλα όσα φέρεται να είπε ο ποδοσφαιριστής είναι όλα ανακριβή, θα ζητήσουμε το link της συνεντεύξεως του, για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς δήλωσε και εφόσον πράγματι αυτά έχουν δηλωθεί από αυτόν, είναι βέβαιο ότι ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτόν του εκτός ομάδος.
Μας είναι αδιανόητο ότι έχει δηλώσει, ότι δήθεν η ομάδα δεν έχει ιατρούς και φυσιοθεραπευτές, όταν επικεφαλής του ιατρικού team της ΑΕΛ είναι, ίσως ο καλύτερος στην ηλικία του χειρούργος ορθοπεδικός στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Μπασδέκης και η ΑΕΛ είναι, ίσως η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα που έχει συνεχώς τρείς φυσιοθεραπευτές στις προπονήσεις και στους αγώνες της και συγκεκριμένα τον επικεφαλής κ. Γιώργο Ζαχαρή πτυχιούχο φυσιοθεραπείας Ανωτάτης σχολής και τους συνεργάτες τους κ.κ. Γιώργο Μέκρα και Αναστάσιο Παπαρσένο, επίσης πτυχιούχους φυσιοθεραπείας.
Ο Tim Sparv όπως απεκαλύφθη πρόσφατα, έχει χρόνιο πρόβλημα στο γόνατό του και ο γιατρός μας και οι φυσιοθεραπευτές μας καθημερινά και μετά την φροντίδα όλων των ποδοσφαιριστών μας, τον περιθάλπουν τόσο στα ιατρεία τους η τα φυσιοθεραπευτήρια τους, αλλά και στο σπίτι του για extra θεραπείες και φυσιοθεραπείες.
Ο Tim Sparv αποτελούσε προσωπική επιλογή του προηγούμενου προπονητή μας Μιχάλη Γρηγορίου και δεν θέλουμε να πιστέψουμε, ότι η απομάκρυνσή του κ. Γρηγορίου και όλων των ποδοσφαιριστών, που αυτός μας φόρτωσε απομακρύνοντας δικούς μας αναντικατάστατους παίκτες, σε συνδυασμό με το  ότι αποκτήθηκαν στην ίδια θέση με τον Sparv και οι Adrian Colombino και το τελευταίο μας απόκτημα ο Γερμανός Manuel Stiefler, τον οδήγησαν να κάνει αυτές τις ακατανόμαστες και ψευδείς δηλώσεις και μάλιστα στο κρίσιμο αυτό σημείο του πρωταθλήματος.
Πράγματι από την ΑΕΛ έχουν εκδιωχθεί όλοι οι παίκτες σχεδόν που από τον προηγούμενο Ιανουάριο και τον προηγούμενο Ιούλιο, ήρθαν με απόλυτη επιλογή Γρηγορίου, αλλά όποιος είναι αντικειμενικός και συγκρίνει την εικόνα της ΑΕΛ με αυτούς τους παίκτες και την εικόνα της ΑΕΛ, στα δύο τελευταία παιχνίδια, με τους νέους παίκτες, με τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται αμέσως γιατί τους διώξαμε και με ποιους τους αντικαταστήσαμε.
Με τους παίκτες που είχε φέρει ο κ. Γρηγορίου σε 33 αγώνες πρωταθλήματος που ήταν προπονητής μας, πριν εκδιωχθεί, είχαμε μόνο 3 νίκες.
Είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να κάνουμε μία καινούργια ομάδα, αλλά αυτό ήταν μονόδρομος, γιατί αυτό που υπήρχε προηγουμένως από την αρχή του πρωταθλήματος, δεν βλεπόταν.
Έχουμε να δώσουμε 14 τελικούς και είμαστε βέβαιοι, ότι με την ομάδα που φτιάξαμε και τους κ.κ. Festa, Κατσάρα, Λαυδαριά και Φουσέκη στο τιμόνι της ομάδας και όλοι μια γροθιά, θα τα καταφέρουμε και δεν θα ανεχθούμε καμία απειθαρχία και δηλώσεις.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top