Ο Φινλανδός μέσος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τιμ Σπαρβ, χαρακτήρισε στο «Yle Urheilulle» της πατρίδας του, πρωτόγνωρα πολλά από όσα συνάντησε στους «βυσσινί», ωστόσο με νέες δηλώσεις του στο gazzetta θέλησε να αποκαταστήσει το πώς και το «γιατί». «Απομονώθηκαν κάποια πράγματα από όσα είπα και αλλοιώθηκε το νόημα. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Λάρισα, είμαι ευχαριστημένος στο οικονομικό κομμάτι και έχω συναντήσει ακριβώς όλα όσα ήθελα και σκεφτόμουν, το καλοκαίρι που ήρθα στην Ελλάδα. Είναι κάτι διαφορετικό και όμορφο, σε σχέση με όσα έχω βιώσει στη ζωή και την καριέρα μου. Αυτό είπα. Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερα κάτι το μειωτικό για την ΑΕΛ. Ισα ίσα, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα τη βοηθήσω ώστε να μείνει στην κατηγορία», μας τόνισε αρχικά ο έμπειρος μέσος. Μάλιστα ο Σπαρβ που πρόσφατα έγινε πατέρας, δεν έκρυψε πως ήδη σκέφτεται την επόμενη ημέρα για εκείνον και την οικογένειά του, η οποία θα έχει έντονο «βυσσινί» χρώμα. «Λένε πως είπα άσχημα πράγματα για την ΑΕΛ, ενώ εγώ αν με ρωτήσεις θα σου πω πως θα ήθελα να μείνω και του χρόνου στη Λάρισα. Περνάω πολύ καλά και εγώ και η οικογένειά μου», ήταν τα λόγια του. Κλείνοντας μάλιστα το μετέφερε ξανά. «Σε καμία περίπτωση δεν είπε κάτι μειωτικό για την ομάδα. Περνάω καλά και απορώ γιατί υπήρξε και δημιουργήθηκε όλος αυτός ο θόρυβος».

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Τιμ Σπαρβ στο «Yle Urheilulle»
-«Κάθε μέρα συμβαίνει και κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα μέρος τρελό, όπως ήθελα και ευχόμουν όταν πήγα από τη Δανία».
-«Πρόσφατα αλλάξαμε τον τρίτο μας προπονητή στη σεζόν. Είναι κάτι νέο για μένα, καθώς αλλάζουμε συχνά τακτικές. Κάθε εβδομάδα συγκεντρωνόμαστε περισσότερο στον αντίπαλο, παρά στο πώς να δημιουργήσουμε κάτι μακροπρόθεσμο για εμάς και το παιχνίδι μας».  
-«Τα αποτελέσματά μας είναι πολύ κακά. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι παίκτες έχουν όμως φιλοδοξίες αλλά πολλές φορές τα συναισθήματα νικούν τη σκέψη μας μέσα στο παιχνίδι. Ως ποδοσφαιριστήες πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα να αποδέχεσαι τη νέα χώρα που βρίσκεσαι και να ζεις στο περιβάλλον αυτό». 
-«Οποιος και να ασχολείται με το ποδόσφαιρο καταλαβαίνει πως έχουμε πάρα πολλούς παίκτες. Είναι σαν το αμερικάνικο ποδόσφαιρο (σ.σ. το NFL). Τον Ιανουάριο ήρθαν 10 με 12. Κάθε μέρα κάποιος έρχεται και φεύγει». 
-«Αυτή τη στιγμή πρέπει να παραδεχθώ πως δεν τολμάω να μπω σε λεπτομέρειες. Ισως μετά το τέλος της σεζόν».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top