Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Γκαλίτσιος, μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΛ, για τους σεισμούς στη Θεσσαλία, τον γιο του Γιώργο που παίζει στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά ο Γιάννης Γκαλίτσιος:
Για την ΑΕΛ: 
«Σίγουρα μας πληγώνει η πορεία της ΑΕΛ, αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αν δεν προσέξεις κάποια πράγματα, μπορεί να έχεις προβλήματα. Πιστεύω όμως θα τα ξεπεράσει τα προβλήματα, το θέμα είναι να μην υποβιβαστεί».

Για την κατάσταση με τους σεισμούς στη Θεσσαλία: 
«Συνολικά ήταν πάρα πολλοί οι μετασεισμοί, τις δύο πρώτες ημέρες είχαμε τους δύο μεγάλους. Ακόμη και σήμερα κάνει μετασεισμούς, απλά είναι πιο μικρής έντασης. Τις πρώτες δύο μέρες, ήμασταν όλοι έξω και κοιμόμασταν στα αυτοκίνητά μας. Υπάρχει φόβος σε όλους μας, ακόμη και τώρα. Ολοι σκεφτόμαστε τι θα γίνει και κάποιον πιθανό μετασεισμό».

Για τον γιο του, Γιώργο: 
«Είναι στην Ανόρθωση, πηγαίνει καλά και είναι ευχαριστημένος. Τα χρόνια που έζησε έξω τον έκαναν να θέλει να μένει εκτός Ελλάδας, ειδικά μετά από χρόνια στο Βέλγιο. Και τώρα στην Κύπρο το ίδιο ισχύει, είναι ευχαριστημένος».

Για τον καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος: 
«Ο Σεμέδο είναι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, μου αρέσει στις επεμβάσεις του και έχει αρχοντικό στυλ, μου αρέσουν τα προσόντα του. Από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης μου αρέσει ο Αρης που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Από τον ΠΑΟΚ μου αρέσει ο Μιχαηλίδης, έχει τις προοπτικές να πάει ψηλά. Παπασταθόπουλος και Μανωλάς είναι κορυφαίοι παίκτες, το δείχνει η πορεία τους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top