1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας  Γλυνός Σπυρίδων από το βάρβαρο κτύπημα του 35χρονου Γιαννούλη, το οποίο ο πιο διαπλεκόμενος Έλληνας διαιτητής Σιδηρόπουλος που τον όρισε ο Κλάτενμπεργκ για να μας καταστρέψει άφησε ατιμώρητο, πριν τον ξεφτιλίσει ο Gestranius στο VAR, έπαθε πολλαπλές ρίξεις συνδέσμων στον αστράγαλο, για αυτό παίξαμε με δέκα παίκτες στα υπόλοιπα 20 λεπτά του αγώνα και πρέπει να μείνει σε πλήρη ακινησία 10 ημέρες με προβλεπόμενη απουσία τουλάχιστον δύο μηνών.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει μονομερώς το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Γερμανοτυνήσιο ποδοσφαιριστή της ΒΕΝ – HATIRA ο οποίος χωρίς να ενημερώσει, είτε τον team manager κ. Κώστα Μαντζιώκα, είτε τους προπονητές του, είτε την Διοίκηση, αμέσως μετά τον άτυχο αγώνα μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, εξαφανίσθηκε από τις προπονήσεις και την κατοικία του στην Λάρισα και σήμερα μετά από αναζήτηση του Ελληνογερμανού manager του, πληροφορηθήκαμε ότι ευρίσκεται στην Γερμανία και θα επιστρέψει στην Λάρισα την επόμενη Δευτέρα, ισχυριζόμενος ότι έχει προσωπικό πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής είναι πληρωμένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα έχουν συμβεί με τις ποδοσφαιρικές συμπεριφορές άλλων ομάδων του Συνεταιρισμού για να υποβιβασθεί η ΑΕΛ στην Super League 2, δεν θα συμμετάσχει στην σημερινή τηλεδιάσκεψη των ιδιοκτητών ή των εκπροσώπων τους των ΠΑΕ της Super League 1.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top