Δείτε παρακάτω πως διαμορφώνεται η κατάσταση όσον αφορά τη μάχη της παραμονής – Η βαθμολογία, τα σενάρια και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ατρόμητος 31 βαθμούς
Ο Ατρόμητος δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη σωτηρία του στη Super League 1. Ωστόσο, μόνο με ένα ακραίο σενάριο θα κινδυνεύσει. Συγκεκριμένα για να βρεθεί 13ος ο Ατρόμητος και να αγωνιστεί στα μπαράζ, πρέπει να ηττηθεί και στα δύο εναπομείναντα ματς με Παναιτωλικό (εκτός), Βόλο (εντός), αλλά και πάλι με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Να ηττηθεί με πάνω από τρία γκολ διαφορά από την ομάδα του Παναιτωλικού και να χάσει και το τελευταίο παιχνίδι, ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ να νικήσει τη Λαμία και να αναδειχθεί ισόπαλος με τους Αγρινιώτες. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε ισοβαθμία Ατρόμητου και Παναιτωλικού στους 31 πόντους.
Τα επόμενα παιχνίδια του Ατρομήτου: Παναιτωλικός (εκτός), Βόλος (εντός).

ΟΦΗ 28 βαθμούς
Ο ΟΦΗ γνωρίζει ότι με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων στα παιχνίδια της ΑΕΛ και του Παναιτωλικού μπορεί να σωθεί από την 6η αγωνιστική. Διαφορετικά "κυκλώνει" την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες στις 15 Μαΐου στο Ηράκλειο.
Τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ: Λαμία (εκτός), Παναιτωλικός (εντός).

Παναιτωλικός 27 βαθμούς
Ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο στις 8 Μαΐου θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα, ώστε να μείνει κοντά στον ΟΦΗ, ενόψει της μονομαχίας τους στις 15 Μαΐου στο Ηράκλειο.
Τα επόμενα παιχνίδια του Παναιτωλικού: Ατρόμητος (εντός), ΟΦΗ (εκτός).

ΑΕΛ 24 βαθμούς
Η παραμονή για την ΑΕΛ έχει δυσκολέψει επικίνδυνα, καθώς βρίσκονται στο -4 από τον 12ο ΟΦΗ και στο -3 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.
Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει Βόλο (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) στις τελευταίες αγωνιστικές. Πλέον, η ΑΕΛ εκτός από δύο νίκες που θέλει δεν κοιτάζει μονάχα τα δικά της παιχνίδια, αλλά και των αντιπάλων της, καθώς ακόμα και σε ισοβαθμίες υστερεί.
Τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ: Βόλος (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός).

Η βαθμολογία των play out:
7. Βόλος 40
8. ΠΑΣ Γιάννινα 35
9. Λαμία 32
10. Ατρόμητος 31
11. Απόλλων Σμύρνης 31
12. ΟΦΗ 28
13. Παναιτωλικός 27
14. ΑΕΛ 24
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top