Τα σενάρια βέβαια για την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΟΦΗ είναι όσα και τα πιθανά αποτελέσματα και αναφορικά με τη σημασία του αγώνα, μίλησε στο neakriti ο τεχνικός που ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αλκαζάρ, ο Γιάννης Τάτσης: «Εκείνο το ματς ήταν διαφορετικό. Είχε επικρατήσει ο ΟΦΗ αλλά η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα!  Αν όμως ο ΟΦΗ επικρατήσει στο Αλκαζάρ το ερχόμενο Σάββατο τότε θα έχει προσπεράσει τέσσερις βαθμούς την ΑΕΛ και με δεδομένο ότι στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό θα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα για τη θέση που οδηγεί στην απευθείας παραμονή! Άλλωστε θεωρώ πως τις λιγότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή για παραμονή τις έχει ο Παναιτωλικός», σχολίασε ο νυν τεχνικός της Καλλιθέας που αφού πρόσθεσε πως "έχει πάντα αισθήματα για Εργοτέλη και Πλατανιά" και πως "θα ήταν χαρά του να επέστρεφε κάποια στιγμή σε κρητική ομάδα" αναφέρθηκε και στα σημεία που θα κρίνουν τον αγώνα ΑΕΛ-ΟΦΗ...
«Καταρχάς η έδρα δεν παίζει ρόλο αυτή την εποχή! Το άδειο Αλκαζάρ και το άδειο Γεντί Κουλέ δεν έχουν διαφορά! Καμιά φορά κιόλας με τα τωρινά δεδομένα μπορεί να έχει περισσότερη πίεση ο γηπεδούχος. Ωστόσο η ΑΕΛ έχει πλέον ένα ρόστερ που εγώ δεν είχα την τύχη να διαχειριστώ, πολύ πιο ποιοτικό από αυτό που είχα! Το παιχνίδι θα κρίνει το πάθος, ποιος θα πάει πρώτος στη μπάλα, ποιος θα πάρει πρωτοβουλία όταν η μπάλα καίει, η μετάβαση και τα στημένα!» 

Για την πορεία του ΟΦΗ φέτος: 
«Σίγουρα δεν είναι εύκολο όταν έχεις τόσους τραυματισμούς. Από κει και πέρα, όσοι είναι στην ομάδα μπορούν μόνο να ξέρουν!»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top