Παρότι το MMSL διακόπηκε λόγω COVID-19, η ΑΕΛ Καναδά δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα 5 Αστέρων, το οποίο αποτελείται από δέκα ομάδες, οι οποίες είναι: ΑΕΛ Α, Polish White Eagles, ΑΕΛ B, Portuguese Bandidos, Caribbean Stars, Albanians, London Irish, African Caribbean, Olympia και Latin America. Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στο Πολωνό-Καναδικό στάδιο, στο Νάιλστοουν του Οντάριο.
Τόσο η Α όσο και η Β ομάδα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν την Κυριακή.

ΑΕΛ Α
Αντιμετώπισε την οικοδέσποινα Polish White Eagles και στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε. «Όμορφη κυκλοφορία μπάλας, κατοχή και έλεγχος», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς. Ο μέσος της ΑΕΛ Χάνερ πέτυχε δύο τέρματα, ενώ άλλο ένα πρόσθεσε ο κανονιέρης Κιθ Άντριου και η ΑΕΛ πήγε στην ανάπαυλα με σκορ 3-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για τους Πολωνούς. Η ΑΕΛ κυριάρχησε πλήρως σε όλους τους τομείς πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα με τους Χάνερ (2), Άντριου και Κουινόνς, ενώ ο τερματοφύλακας Σκοτ Μιούλερ όποτε χρειάστηκε ήταν παρών.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη σημερινή μας εμφάνιση. Παρακολουθώντας να κυκλοφορούν τη μπάλα ήταν σαν ποίημα σε κίνηση», ανέφερε ο Μΐλτον Γουγουλιάς.

Ζητήθηκε από κάποιους παίκτες η άποψή τους για τη νέα περίοδο, τους νέους συμπαίκτες τους και τις προσδοκίες τους.

Άμπντο Χαλμπουνί (αμυντικός)
Ήταν σημαντικό που βρεθήκαμε ξανά. Νιώθω λίγο πόνο, αλλά σύντομα θα φτάσω εκεί που θέλω να είμαι.  Μου αρέσει πολύ η ομάδα μας. Νομίζω ότι έχουμε μεγάλη ευκαιρία να τους κερδίσουμε όλους. Δεν υπάρχει εγωπάθεια που είναι σπουδαίο.

Σκοτ Μιούλερ (τερματοφύλακας)
Είναι θαυμάσιο που τελικά επιστρέψαμε για να παίξουμε και όχι απλά να προπονηθούμε! Οι νέοι συμπαίκτες μέχρι τώρα φαίνονται καλοί, ενσωματώθηκαν εύκολα και ταίριαξαν στο στιλ του παιχνιδιού μας.

Κιθ «ο κανονιέρης» Άντριου (επιθετικός)
Είναι τόσο ωραία η αίσθηση της επιστροφής στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου, να πετύχουμε κάτι καλό και να δούμε τις νέες μας προσθήκες. Έχουμε μια απίστευτα χαρισματική ομάδα, δουλεύουμε ήδη τόσο καλά μαζί και θα γίνουμε καλύτεροι. Δεν μπορώ να δω αυτή την περίοδο κάτι διαφορετικό από έναν τίτλο για εμάς στο τέλος.

ΑΕΛ Β
Αμέσως μετά αγωνίστηκε η ΑΕΛ Β με αντίπαλο την African Caribbean.
Η ΑΕΛ είχε πολλές καλές ευκαιρίες να σκοράρει και θα μπορούσε εύκολα να προηγείται με 4-0 στο ημίχρονο. Αντί αυτού πήγε στην ανάπαυλα κερδίζοντας 1-0 με τέρμα που πέτυχε ο Κρις Χάβαρης. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Τζο Ρόσι έκανε κάποιες σωτήριες αποκρούσεις και διατήρησε το προβάδισμα για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε με τέρμα του Μάρλον Ρίκετς, ο οποίος μετά τη λήξη του παιχνιδιού μεταγράφηκε στην ΑΕΛ Β. Ο Ρίκετς είναι πολλαπλός κάτοχος «χρυσού παπουτσιού» και γνωρίζει τον τρόπο να σκοράρει.
Η ΑΕΛ είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα, αλλά δεν τα κατάφερε και ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.
«Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και θα κάνουμε κάποιο θόρυβο σ’ αυτό το πρωτάθλημα. Περιμένω σπουδαία πράματα από την ΑΕΛ Β», ανέφερε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top