1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίηση της για την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου της Super League 2 κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου και του νομικού της συμβούλου κ. Αντώνη Βουγίδη στο να ελεγχθεί άμεσα τόσο το μετοχολόγιο των ΠΑΕ της Super League 2, όσο και η προσωπικότητα των φυσικών προσώπων που κατέχουν τις μετοχές.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν συναινεί στο αίτημα του Ο.Φ. Ιεράπετρας, ώστε η εγγυητική επιστολή για την συμμετοχή στην Super League 2, η οποία σύμφωνα με τον νόμο Αυγενάκη πρέπει να έχει ύψος 150.000€, να υποβληθεί την 31/12/2021.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν συμφωνεί με οποιαδήποτε άποψη οποιασδήποτε ΠΑΕ, ώστε να μην υπάρξουν κυρώσεις στις ΠΑΕ της Super League 2 που θα αδειοδοτηθούν ή που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Στην περίπτωση κατά την οποία το Δ.Σ. της Super League 2, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. αποφασίσουν κάτι το αντίθετο από όσα προβλέπει η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της UEFA, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσφύγει στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην UEFA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΕΛΙΚΩΣ συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, οποιαδήποτε και αν είναι η τελική μορφή του και ανεξαρτήτως αριθμού ομάδων θα ζητήσει εναρμόνιση των ποινών με αυτές που ισχύουν  στην Super League 1 (η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της UEFA δεν κάνει διακρίσεις), αφού οι ποινές που ισχύουν σήμερα για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες οδηγούν στην ατιμωρησία και την πλειοψηφία των μετοχών των ΠΑΕ στους στοιχηματζήδες.

Η μόνη σχετική εξασφάλιση της αξιοπιστίας μιας ΠΑΕ είναι η εγγυητική επιστολή τραπέζης, εφόσον είναι γνήσια και όχι σαν αυτή την παλιά του Πλεξίδα των Τρικάλων, αλλά και ο σύγχρονος έλεγχος του πόθεν έσχες των χρημάτων, αλλά και το επάγγελμα των ιδιοκτητών.

Μόνο έτσι θα διοργανώσουμε αξιόπιστα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top