Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτρης Πινακάς μιλώντας στην εφημερίδα Ελευθερία ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΛ που με στήριξε στα δύσκολα και στα εύκολα. Και θέλω να κάνω μια παράκληση να στηρίξει όλα τα νέα παιδιά της ομάδας γιατί η φετινή ΑΕΛ έχει ταλέντο και ποιοτικούς παίκτες. Όλος ο νομός Λάρισας έχει πολλούς καλούς νέους παίκτες. Εύχομαι η ομάδα να παίξει την επόμενη σεζόν εκεί που είναι η φυσική θέση της, στη Super League 1, γιατί το αξίζει και θέλω να τη βλέπω ψηλά. Με την ΑΕΛ στην Α’ εθνική πήγα πρώτη φορά στο γήπεδο...

Αξίζουν τα νέα παιδιά να έχουν ευκαιρίες και να μην είναι αυστηροί κριτές οι φίλαθλοι. Όλοι στη ζωή θα έχουμε καλές και άτυχες στιγμές. Επίσης θεωρώ χρέος να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί αν δεν με βοηθούσαν δεν θα μπορούσα να έχω ποδοσφαιρική εξέλιξη, καθώς το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Επίσης πρέπει να έχεις και καλούς προπονητές από τους οποίους πρέπει να παίρνεις τα θετικά για την καριέρα σου. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Θόδωρο Βουτυρίτσα, Μίλτο Ζιάκα, τον Ζήση Ζιάγκα που τον είχα στην Κ17 και με βοήθησε πάρα πολύ να πιστέψω στον εαυτό μου και να βελτιωθώ και τον Μιχάλη Γρηγορίου που με εμπιστεύτηκε και με έβαλε να παίξω».

Αναφερόμενος στη νέα του ομάδα είπε: «Ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα μεγάλο βήμα όπου πλέον θα μπορώ να προσεγγίσω έναν στόχο ζωής, να παίξω στην Εθνική ανδρών που είναι το μεγάλο όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Και στον Ολυμπιακό θέλω να δείξω την αξία μου. Είμαι στεναχωρημένος που εξαιτίας ενός τραυματισμού δεν θα μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Εθνική ελπίδων».
Ο Δημήτρης Πινακάς μπορεί να έφυγε από την ΑΕΛ, αλλά η λαρισινή ομάδα θα συνεχίσει να έχει έναν Πινακά, τον αδελφό του Σταύρο, που παίζει στην ομάδα Κ17.
Στον επίλογο της κουβέντας είχε να πει έναν θερμό λόγο για τον άνθρωπο που τον πρωτοπήγε στο γήπεδο, τον πατέρα του. Μας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, που από τότε που παίζω ποδόσφαιρο συζητάω μαζί του όλες μου τις αποφάσεις και με βοηθάει σημαντικά. Να ευχαριστήσω και τον μάνατζέρ μου κ. Σπανουδάκη».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top