Σε μια εβδομάδα γεμάτη εμβόλιμες αγωνιστικές και δράση σε πολλές διοργανώσεις, το κουπόνι παραμένει και σήμερα Πέμπτη (28/10) γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, πριν από ακόμη ένα σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδια. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε ένα από τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος για σήμερα, που προκύπτει από το πρωτάθλημα Ισπανίας. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες για την επιλογή μας.

Η Γρανάδα μπορεί να αισιοδοξεί ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Μπορεί να ελπίζει ότι έχει αρχίσει η ανοδική πορεία στη σεζόν, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να πλησιάσει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η αιτία αυτής της αισιοδοξίας, είναι το δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα, έπειτα από την πρώτη νίκη στο μίνι ντέρμπι της Ανδαλουσίας, με αντίπαλο τη Σεβίλλη (1-0) εντός έδρας. Μετρά μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ στα εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη σε τέσσερα ματς. Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ο απολογισμός, αλλά έχει σκοράρει μόνο στο θεωρητικά δυσκολότερο, εναντίον της Μπαρτσελόνα (1-1).
Η Χετάφε εξακολουθεί να βρίσκεται σε δεινή θέση στην κατάταξη, όμως έκανε μια σημαντική αλλαγή και περιμένει τη βελτίωση και την ανοδική πορεία. Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες ανέλαβε τα ηνία της μαδριλένικης ομάδας και έκανε ντεμπούτο με την ισοπαλία στην έδρα της Λεβάντε (0-0) χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας, έχασε στο “Αλφόνσο Πέρεθ” από τη Θέλτα (0-3).Ηττήθηκε έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, το οποίο αποτέλεσε και το καλύτερο κομμάτι της φέτος στη Λα Λίγκα, από άποψη συγκομιδής. Μετρά μόλις δύο πόντους, μαζί με τη Λεβάντε είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σημειώσουν νίκη. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ισπανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top