Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το κυριακάτικο πρόγραμμα (31/10), με τα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα μια επιλογή που προκύπτει από τη Serie A Ιταλίας, τη στιγμή που το ντέρμπι Ρόμα - Μίλαν “κλέβει” τις εντυπώσεις από το σημερινό πρόγραμμα του ιταλικού πρωταθλήματος. Δείτε τις λεπτομέρειες για την πρόταση για παμε στοιχημα παρακάτω.

Έπεσε από τον Λευκό Πύργο και… βρήκε πορτοφόλι η Τζένοα στο “Alberto Picco”! Μπορεί να πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, παρόλα αυτά απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο την Σπέτσια στα τελευταία λεπτά (1-1) μεσοβδόμαδα.Οι “γκριφόνι” παραμένουν αήττητη εντός έδρας με αντίπαλο την Βενέτσια σε έξι αναμετρήσεις (4-2-0).

Η Βενέτσια όχι μόνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που πήρε στο 14′, αλλά είδε την Σαλερνιτάνα να γυρίζει… τούμπα τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Pierluigi Penzo”, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 μεσοβδόμαδα. Συνολικά καλύτεροι παρουσιάστηκαν οι φιλοξενούμενοι στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν στο 67′, ανατρέποντας τα δεδομένα στην εκπνοή των καθυστερήσεων.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ιταλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top