Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΛ γνώρισε η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην έδρα του πρωτοπόρου Τυρνάβου με σκορ 1-0. Κι αν το αποτέλεσμα έφερε στενοχώρια στους νεαρούς αθλητές της Ομάδας μας, η εξαιρετική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία έφερε στους άνω των τριακοσίων φιλάθλων της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου. Η Ομάδα μας είχε ευκαιρίες που πέρασαν άουτ στο πρώτο ημίχρονο με τους Τσιούτσια, Γκόγκουρα και Καλαπανίδα και δοκάρι με τον Τσιούπρο. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στο συγκρότημα των κ.κ. Γκάτα-Βασιλείου, χάθηκαν αλλεπάλληλες ευκαιρίες ακόμα κι από την μικρή περιοχή κι έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν ακόμα μία νίκη έχοντας ξεκάθαρο πρωταγωνιστή τον έμπειρο τερματοφύλακα Βλιώρα που στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις.
 
Συγχαρητήρια ακόμα μία φορά στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας για το όμορφο ποδόσφαιρο που παρουσίασαν στους  φιλάθλους της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο γήπεδο.
 
ΑΕΛ (Χ. Γκάτας – Γ. Βασιλείου): Αθανασόπουλος, Μπόρος (70′ Τάτσης), Λαρίσης (35′ Μακροβασίλης (80′ λ.τ. Μακρής)), Καλαπανίδας, Ράπτης, Τσούπρος, Πολύζος (80′ Χονδής), Γκουγκίδης, Τσιούτσας, Χουλιαρόπουλος, Γκόγκουρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top