Τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και σήμερα Τρίτη (16/11), με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις και “μάχες” για την πρόκριση. Το “βλέμμα” μας στρέφεται στα ματς για τα Προκριματικά της Νότιας Αμερικής, όπου το παιχνίδι Αργεντινή - Βραζιλία είναι αυτό που ξεχωρίζει και μπορείτε να βρείτε στις στοιχηματικές εταιρίες, όπως και την αναμέτρηση Χιλή - Ισημερινός που θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Σπουδαία νίκη πέτυχε τα ξημερώματα της Παρασκευής η Χιλή στην Ασουνσιόν και προσπέρασε στην 4η και τελευταία θέση που στέλνει απευθείας στο Κατάρ! Συμπαγής αμυντικά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Παραγουάη, βρήκε με απίθανο τρόπο το γκολ και το διαχειρίστηκε άψογα στο φινάλε, πιάνοντας στην ισοβαθμία Κολομβία και Ουρουγουάη. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Λασάρτε, μετά τις πειστικές εντός έδρας εμφανίσεις με Βενεζουέλα (3-0) και Παραγουάη (2-0)! Πορεύεται με ρεκόρ 3-2-1 εντός των συνόρων, ηττήθηκε μόνο από τη Βραζιλία.

Επιστροφή στο Κίτο, επιστροφή στις νίκες για το Εκουαδόρ την Πέμπτη απέναντι στην αξιόμαχη Βενεζουέλα (1-0). Οι σημαντικές απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι φάνηκαν στην ελλιπή δημιουργία του, βρήκε όμως τη λύση από στημένη φάση και έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για το ταξίδι στο Κατάρ. Πλέον είναι στο +4 από Χιλή, Κολομβία και Ουρουγουάη, θα πρέπει να το ξεπεράσουν άπασες για να χάσει έστω και τη θέση των μπαράζ. Κλασική ομάδα έδρας, τους 16/20 πόντους τους έχει κατακτήσει εντός έδρας, μακριά από αυτή έχει ρεκόρ 1-1-4 με τέρματα 4-8.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τρίτης!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top