Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Παράσχου στον Ατρόμητο, είναι ο αντικαταστάτης του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο της ΠΑΕ ΑΕΛ. Δείτε παρακάω ποιος είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που αναλαμβάνει τεχνικός της ΑΕΛ. Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, παλαίμαχος αμυντικός, γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1965 στον Αίγειρο της Κομοτηνής. Ξεκίνησε από τον Αστέρα Αιγείρου όπου και έμεινε για 4 χρόνια. Η συνέχεια τον βρίσκει στην Ξάνθη και στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας. Βοήθησε ώστε η ομάδα να ανέβει στην Α` Εθνική κατηγορία τη χρονιά 1988-89. Το καλοκαίρι του 1992 αποχωρεί από την Ξάνθη για να αγωνιστεί στην Προοδευτική, ενώ αργότερα παίζει στον Παναιγιάλειο όπου και τερματίζει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.
Το 1997 ιδρύει ποδοσφαιρική ακαδημία στην Κομοτηνή, ενώ το 2007 άνθρωποι της Arsenal τον προσεγγίζουν και τον προσκαλούν στην Αγγλία για να παρακολουθήσει σεμινάρια. Τον ορίζουν υπεύθυνο των σχολών στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από το καλοκαίρι του 2008 συμμετείχε στο τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης και τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ως το τέλος της σεζόν και την έλευση του Wolfgang Wolf. Τα τελευταία χρόνια ήταν συνεργάτης τού Γιώργου Παράσχου και μέλος του προπονητικού team της Ξάνθης, του Πλατανιά, του Λεβαδειακού, του Απόλλωνα Σμύρνης του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου. Ως πρώτος προπονητής έχει περάσει εκτός από τη Ξάνθη, από την Αναγέννηση Γιαννιτσών (2010/2011), τον Παναιγιάλειο (2014/2015 και 2017/2018), τον Αστέρα Βλαχιώτη (2020-2021) και Ατρόμητο μία φορά στην εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 6-2 στις 27 Νοεμβρίου 2021. 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Γκουτσίδης διατηρεί στη Ροδόπη, και συγκεκριμένα στη Μεσούνη, ακαδημίες ποδοσφαίρου, από τις οποίες μάλιστα έχουν... αποφοιτήσει πολλοί ποδοσφαιριστές όπως οι Μάνταλος, Μπαξεβανίδης, Ντίνας και Χασομέρης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top