Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κώστας Κολομητρούσης. μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας της Τετάρτης (22/12) του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ. Αναλυτικά για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ: 
«Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι στη Λάρισα, αν η ΑΕΛ δεν δεχόταν το τέρμα στα τελευταία λεπτά από ένα φάουλ, μετά ήταν δύσκολο στην Τούμπα να προκριθεί. Στάθηκε πολύ καλά στο χθεσινό παιχνίδι και διαχειρίστηκε καλά τον αγώνα, αλλά στη φάση του Όγκμποε αν η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα θα ήταν διαφορετική η πορεία του παιχνιδιού. Έχει εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια αλλά δυστυχώς έτυχε σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, μια καλή ομάδα. Ο παράγων τύχη δεν βοήθησε την ομάδα να πάει στην παράταση και να διεκδικήσει την πρόκριση. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και τακτικά ήταν καλή η ομάδα. Θεωρώ αν συνεχίσει έτσι η ΑΕΛ θα έχει μια άλλη πορεία στο πρωτάθλημα ανάλογη του ονόματος της».

Για τον Αλέξη Κούγια: 
«Τον κ.Κούγια τον ξέρουμε, είναι ο άνθρωπος που βγαίνει στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες, έτσι είναι ο χαρακτήρας του, θεωρεί ότι αδικούν την ΑΕΛ και σε μεγάλο βαθμό θεωρώ πως έχει δίκιο.
Από εκεί και πέρα χρειάζεται ηρεμία στην ομάδα, μια αγωνιστική πειθαρχία πολύ περισσότερο από ότι υπάρχει στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Στο τέλος πιστεύω πως θα ξεπεράσει όλους τους σκοπέλους και θα μπορέσει να τερματίσει πρώτη».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top