Η ΑΕΛ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Maκsymenko, Badibanga, Tahar, Πατράλη και Συμελίδη να λυθούν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια συνεργασίας τους με την ΠΑΕ.

Ήδη έχουν λυθεί τα συμβόλαια Συμελίδη, Πατράλη.

Σήμερα θα λυθεί το συμβόλαιο του Tahar, ενώ αύριο αναμένεται να λυθούν τα συμβόλαια με Βadibanga, Maκsymenko λόγω υποχρεώσεων των εκπροσώπων τους.

Αυτονόητο είναι ότι όλοι όσοι έλυσαν και θα λύσουν τα συμβόλαια τους θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους έως τις 31/12/2021, όπως απαιτεί η διαδικασία της αδειοδότησης.

Με αυτές τις εξελίξεις μειώνεται ο αριθμός των υπαρχόντων στο ρόστερ ποδοσφαιριστών από τους 35 στους 30, και τις επόμενες μέρες θα μειωθεί ακόμη περισσότερο με την παραχώρηση ορισμένων νεαρών ως δανεικών, ώστε με τους 4 τερματοφύλακες να περιοριστεί το ρόστερ στους 26 ποδοσφαιριστές που επιθυμεί ο κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης εκ των οποίων 23 θα είναι Έλληνες και 3 αλλοδαποί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο όλους τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν και θα αποχωρήσουν τόσο για την προσφορά τους στην ομάδα όσο και για το ήθος τους.

Τους ευχόμαστε κάθε επιθυμία στην ζωή τους σε ότι και αν επιδιώκουν.

Οι στόχοι της ΑΕΛ για την τρέχουσα περίοδο είναι γνωστοί:

Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο που αγωνιζόμαστε και

Ο δεύτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός ελληνικού ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές με 3ετή, 4ετή και 5ετή συμβόλαια ανάλογα με την ηλικία τους.

Οι γνωστοί στην Λάρισα που ξυπνάνε και κοιμούνται για το πως θα προκαλέσουν κακό στην ΑΕΛ, διακινούν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας αναφέροντας διάφορα ονόματα και μοιράζοντας τίτλους και θέσεις, αφού λόγω της ελλείψεως πλέον πληροφορήσεως για το τη συμβαίνει στα γραφεία και στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, εκθέτοντας διάφορα ονόματα και μοιράζοντας θέσεις, είτε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε στη διοίκηση, ελπίζοντας ότι κάποιο από αυτά τα ονόματα τελικώς θα εργαστεί στην ΑΕΛ, αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από fakenews.

Η θέση του αποκλειστικά υπευθύνου όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΑΕΛ έχει κλειδώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη την Τετάρτη 29/12/202.

Επίσης εδώ και εβδομάδες έχει κλειδώσει η ιδιαίτερα κρίσιμη θέση του διευθυντού marketing και δημοσίων σχέσεων, ο οποίος θα γίνει συγχρόνως και μέλος του Δ.Σ., θα έλθει από την Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση στη Λάρισα τις επόμενες μέρες και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το διαφημιστικό κομμάτι, το ραδιόφωνο και την μπουτίκ της ΑΕΛ σε συνεργασία με τους κ.κ Καλογιάννη, Αναστασίου, Γκατζούλη και βεβαίως τον κ. Χριστακόπουλο.

Το ίδιο πρόσωπο θα είναι και ο αποκλειστικά υπεύθυνος  και των ομάδων U20 και U17 της ΑΕΛ, αφού θα εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο στην θέση του, συνεργαζόμενος με τον παλιό ποδοσφαιριστή και διοικητικό στελέχος κ. Κώστα Κοταρέλα ο οποίος πλέον θα ασχολείται αποκλειστικά με τις ομάδες Νέων.

Τις επόμενες μέρες θα ορισθεί η ημερομηνία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΑΕΛ, όπου και θα ενταχθούν στο Δ.Σ της ΑΕΛ και τα νέα μέλη που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top