Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τι σημαίνει bachelor party, είτε παρακολουθώντας ταινίες είτε επειδή έχετε παραβρεθεί σε ένα ή περισσότερα. 
Ένα επιτυχημένο όμως bachelorette party θέλει οργάνωση και μερικά tips ούτως ώστε να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για την νύφη όσο και για τους καλεσμένους. Ξεκινώντας την οργάνωση του bachelorette σας, σχεδιάστε πόσες μέρες θα διαρκέσει. Μια πρωτότυπη αλλά και διασκεδαστική ιδέα που θα κάνει το party σας να μείνει αξέχαστο σε όλους είναι να διοργανώσετε ένα τριήμερο bachelorette.Φυσικά το τριήμερο party θέλει και έναν προορισμό. Μην το σκέφτεστε πολύ  προγραμματίστε το, σε ένα νησί. Η Σαντορίνη αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για bachelorette. Συνδυάζει μοναδικά τοπία για τις φωτογραφίες σας, μαγαζιά για όλες τι περιστάσεις καθώς και δραστηριότητες όπως κρουαζιέρα με σκάφος, μια ιδανική επιλογή για το bachelorette σας. Τι πιο ωραίο αλλά και πρωτότυπο από ένα party σε σκάφος. Μια εμπειρία που δεν θα μετανιώσετε σίγουρα. Τα μεγάλα σκάφη έχουν αρκετό χώρο, για να χαλαρώσετε, να χορέψετε ακόμα και να καθίσετε στο τραπέζι να απολαύσετε το γεύμα σας με θέα την θάλασσα και τα μοναδικά τοπία του νησιού. Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να κάνει ένα bachelor ή bachelorette party σε ένα σκάφος; Οπότε μην το σκέφτεστε άλλο, νοικιάστε ένα σκάφος στην Σαντορίνη https://santoriniboatrental.gr/  και ζήστε ένα αξέχαστο bachelorette party.
Για να πάνε όλα όπως θέλετε, χωρίς απρόοπτα μην οργανώσετε το party σας ακριβώς πριν την μέρα του γάμου. Σίγουρα δεν θα θέλετε να φτάσετε στην εκκλησιά με hangover. Είναι σημαντικό να λάβατε σοβαρά στα υπόψιν σας αυτή την παράμετρο όταν θα το προγραμματίσετε. Οργανώστε το μια εβδομάδα πριν ούτως ώστε να έχετε τον χρόνο να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις τόσο εσείς, όσο και η νύφη για την μέρα του γάμου.
Αναμφισβήτητα από το party δεν πρέπει να λείπουν τα απαραίτητα διακοσμητικά. Προμηθευτείτε ρόμπες με τις αντίστοιχες στάμπες για την νύφη και για όσες θα παραβρίσκεστε στο party, όπως επίσης και παντόφλες, μπαλόνια και οτιδήποτε άλλο σε διακοσμητικό υπάρχει για ένα τέτοιου είδους γεγονός.
Όσον αφορά τους καλεσμένους, δεν είναι ανάγκη να καλέσετε όλες τις γνωστές της νύφης. Λίγοι και καλοί είναι η συνταγή της επιτυχίας. Καλέστε τις κοντινές φίλες της νύφης και τους αγαπημένους της ανθρώπους. Για το τέλος, μην παραλείψετε να απαθανατίσετε την στιγμή. Κλείστε τον προσωπικό σας φωτογράφο, ούτως ώστε να έχετε όλες τις στιγμές σας τραβηγμένες από επαγγελματία για τα καλύτερα αποτελέσματα.     
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top