Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας, που έδωσαν το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, λόγω covid-19.
Χειροκρότησαν την ομάδα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά, με σκοπό να βγει ο Ολυμπιακός από τη δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται και όλοι μαζί να τον οδηγήσουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.
Επίσης, η  ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την Αστυνομία για τα ελλιπή μέτρα που υπήρχαν στο σημερινό θεσσαλικό ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. 
Η ΠΑΕ ζητεί από την Αστυνομία να παρέχει ασφάλεια, να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να φροντίζει για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, πόσο μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο θεσσαλικών ομάδων, με ιδιαιτερότητες. 
Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε ζητήσει από την Αστυνομία, πριν από το σημερινό παιχνίδι, να υπάρχουν αυστηρά μέτρα, προκειμένου η αναμέτρηση των δύο ομάδων να διεξαχθεί ομαλά και να μη σημειωθεί το παραμικρό παρατράγουδο.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top