Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης: 
«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια πλέον θα είναι πολύ δύσκολα, όπως ήταν και το σημερινό πιστεύω. Αυτό έχει δείξει και η χθεσινή ημέρα, ότι πλέον δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Κάθε μια ομάδα αγωνίζεται για τον ξεχωριστό στόχο και πραγματικά από εδώ και πέρα τα παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς πραγματικά θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη, το κάνουμε αυτό. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να ξαναφρεσκάρουμε με κάποιες αλλαγές την ομάδα. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε. Βάλαμε το δεύτερο γκολ και από εκεί και πέρα η ομάδα έδειξε ότι είχε την ψυχική ηρεμία, έτσι ώστε να κρατήσει το αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα από τον αντίπαλο».

Τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή πόσο προβληματίζουν και εσάς σαν ομάδα γιατί θα δούμε πολλά μέχρι το τέλος της χρονιάς: 
«Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όλες τις ομάδες και ειδικά όταν υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν μεγάλο ρόστερ. Πολλές φορές θα δείτε κάποιες ομάδες μία Κυριακή να είναι πολύ καλές και το επόμενό της Τετάρτης να βλέπετε άλλο πρόσωπο. Δυστυχώς, θέλει καλή διαχείριση, θέλει ρίσκο στη διαχείριση των παικτών, για να μπορέσουν οι ομάδες να βγάλουν αυτόν τον γολγοθά».

Θέλουμε ακόμα κάποια παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, πιστεύετε ότι έχει ξεκαθαρίσει η κορυφή, οι τρεις, τέσσερις ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πρωτιά: 
«Κοιτάξτε ακόμη είναι νωρίς. Πιστεύω πρέπει να τελειώσει ο πρώτος γύρος, να δούμε τι θα μαζέψει κάθε ομάδα και από εκεί και πέρα έχει έναν ολόκληρο γύρο, που μπορούν να γίνουν τα πάντα. Πάντως μέχρι τώρα, δείχνουν ότι οι ομάδες αυτές που είναι μπροστά, αυτές θα διεκδικήσουν».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top