Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Θεσπρωτό, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της 11ης εξ αναβολής αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης: 
«Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικά που δεν μπορούσες να ζητήσεις κάτι παραπάνω από τις δύο ομάδες. Ένα παιχνίδι που στηρίχθηκε στη δύναμη, στις μεγάλες πάσες και στη διεκδίκηση εκεί στις μονομαχίες των παικτών. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, ένα πολύ ωραίο γήπεδο, μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς αυτό το γήπεδο ήταν τραγικό. Δε μπορούσε ούτε η μία ομάδα, ούτε η άλλη να προσπαθήσει να παίξει μπάλα. Αυτό αναγκάστηκαν οι δύο ομάδες να παίζουν ένα ανορθόδοξο παιχνίδι, να μεταφέρουν μεγάλες πάσες στην αντίπαλη ομάδα, να γίνονται διεκδικήσεις και να καταφέρουν έτσι να κάνουν γκολ. Δυστυχώς σε τέτοια γήπεδα δεν πρέπει να γίνονται παιχνίδια. Αυτό είχαμε, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε, έστω και στο 90. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες του γηπέδου, αυτά έχει το ποδόσφαιρο». 

Το παιχνίδι εννοείτε ότι κρίθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο;
«Ε βέβαια. Αδικεί και τις δύο ομάδες, γιατί και ο Θεσπρωτός θεωρώ ότι έχει μια ομάδα που έχει παίκτες ποιοτικούς, ειδικά μεσοεπιθετικά, θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Δε λέω μόνο για τη δικιά μας την ομάδα. Όποιος περπατούσε στο γήπεδο θα καταλάβαινε, ανά πάσα στιγμή σε πουλούσε η μπάλα και αναγκαστικά οι παίκτες από το να κάνουν το λάθος, προσπαθούσαν τουλάχιστον να τελειώσουν τη φάση, μ' ένα γέμισμα, με μια μεγάλη μπαλιά, ένα διώξιμο. Αν αυτό εσείς το λέτε ποδόσφαιρο, εγώ το λέω κάτι άλλο».

Το τελικό αποτέλεσμα θεωρείτε είναι δίκαιο για τις δύο ομάδες;
«Κοιτάξτε στο ποδόσφαιρο κάποια ομάδα έχει παραπάνω ευκαιρίες, κάποια λιγότερες, πιστεύω είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες, αν και δε βρήκαμε εστία. Από εκεί και πέρα αν εξαιρέσουμε αυτές τις δύο ευκαιρίες ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top