Δείτε τι είπε ο τεχνικός του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της 11ης εξ αναβολής αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα
«Λοιπόν έγινε ένα παιχνίδι από τεχνικής πλευράς πολύ μέτριο, λόγω ότι ίσως η κρισιμότητα του παιχνιδιού, ίσως ο αντίπαλος ο μεγάλος, ίσως ο τρόπος παιχνιδιού που χρησιμοποίησε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο. Έγινε ένα παιχνίδι σώμα με σώμα και το σημαντικό για εμάς ότι πήραμε ένα βαθμό, γίνεται πιο ανδρική ομάδα, παρότι έχουμε πιο νεαρά παιδιά. Γιατί αντέξανε 94 λεπτά ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι στην Α' Εθνική! Νομίζω είχαμε και την τύχη στην τελευταία φάση, αλλά έγινε ένα παιχνίδι άτεχνο, αλλά με πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Για την ανανέωση σε παίκτες και ότι παίρνετε από όλους τους ποδοσφαιριστές ότι καλύτερο μπορούν να δώσουν. Υπάρχει κάποιο μυστικό;
«Όχι μυστικό, αυτό είναι ξεκάθαρη ομιλία που είχα με τους ποδοσφαιριστές στην αρχή της χρονιάς, ένα πολύ δύσκολο και πολύ μεγάλο πρωτάθλημα, είναι πολλές αγωνιστικές. Πρέπει να είναι έτοιμοι όλοι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξουν όλοι να μη χαλάσουν τις ισορροπίες και την καλή παρουσία μας μέσα στα γήπεδα. Γι' αυτό νομίζω όποιος μπαίνει είτε βασικός είτε αλλαγή προσπαθεί να είναι στο δικό μας το πλαίσιο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Έχουν τη δυνατότητα να παίξουν όλα τα παιδιά που είναι στο ρόστερ. Τώρα έχουμε ένα ρόστερ με 32 ποδοσφαιριστές, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει μια ενδεκάδα κάθε τρεις μέρες. Νομίζω αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα ως προπονητής, γιατί τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι εγώ δεν τους λέω ψέματα ούτε παραμύθια αυτά είναι πραγματικότητα μας. Παλεύουμε με όλες τις δυνάμεις, είμαστε λίγοι σαν σωματείο αλλά καλοί».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top