Δείτε τι είπε ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού, Βασίλης Κίναλης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της 11ης εξ αναβολής αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Βασίλης Κίναλης
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Όλα τα παιδιά σε τέτοια παιχνίδια χαιρόμαστε να παίζουμε, παίρνουμε πολλές εμπειρίες, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που δε μας πίεσε τόσο πολύ, λόγω του γηπέδου θεωρώ, αλλά και εμείς δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε τη μπάλα κάτω και να κυλήσουμε το παιχνίδι όπως κάνουμε και σε άλλα παιχνίδια».

Υπήρχε κάποια στιγμή που φοβήθηκες το παιχνίδι ότι μπορεί να το χάσετε έστω και στο τελευταίο λεπτό;
«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που ναι μεν ήταν ισορροπημένο, αλλά θα μπορούσε η μπίλια να κυλήσει και στις δύο πλευρές. Δηλαδή και σε αντεπιθέσεις δικές μας, σε κάτι μεγάλες μπαλιές δικές τους, σε στημένες φάσεις».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο;
«Σίγουρα αυτό με το κορωνοϊό είναι ένα θέμα για κάθε έδρα. Εμείς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, είτε με κόσμο, είτε χωρίς κόσμο, θέλουμε να τους ικανοποιήσουμε, μακάρι να ανοίξουν τα γήπεδα να μπορέσουν να έρθουν και αυτοί να μας δούνε και να τους ανταμείψουμε και εμείς».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια;
«Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις θέσεις ανά πάσα στιγμή και το έχουμε δείξει αυτό δε φοβόμαστε, ούτε να αλλάξουμε το ρόστερ μας, ούτε τις θέσεις, δεν θα έχουμε θέμα θεωρώ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top