Δείτε τι είπε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Χρήστος Κουντουριώτης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Χρήστος Κουντουριώτης
«Για μένα κάναμε καλή εμφάνιση, αν αναλογιστούμε ότι είχαμε να παίξουμε έναν μήνα. Τα δώσαμε όλα. Τώρα φάγαμε δύο γκολ για μένα αστεία, από δικά μας λάθη για μία ακόμη φορά και κρίμα γιατί κάναμε καλή προσπάθεια σαν ομάδα».

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έβγαλε μια κούραση οφείλεται στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και στην ταλαιπωρία από τον κορωνοϊό: 
«Σίγουρα αυτό επηρεάζει όλους τους παίκτες απ’ όλες τις ομάδες, αλλά πιστεύω σιγά-σιγά θα βρούμε ρυθμό. Ήδη δουλεύουμε με τον καινούργιο προπονητή. Θέλουμε λίγο χρόνο να δέσουμε ξανά, να εφαρμόσουμε αυτά που μας κάνει στην προπόνηση και θεωρώ ότι θα έχουμε καλή πορεία στη συνέχεια».

Το γεγονός ότι η ομάδα είναι ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία και προσπαθεί να ανακάμψει και τα συνεχόμενα παιχνίδια πως σας προβληματίζουν: 
«Σίγουρα πρέπει να πάρουμε πολλές νίκες, γιατί εντάξει πιστεύω δεν είναι εύκολο, τώρα είμαστε βαθμολογικά χαμηλά πρέπει ν’ αρχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Γιατί τώρα πάλι, για μένα ήταν άδικο το αποτέλεσμα αυτό. Μπορούσαμε έστω να πάρουμε την ισοπαλία. Σίγουρα όλοι θα αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, γιατί όλοι έχουμε ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας και θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό, ώστε η ομάδα να βγει από αυτή τη δύσκολη θέση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ένα σχόλιο για το τοπικό ντέρμπι την Τετάρτη με τη Νίκη Βόλου: 
«Πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε και για ψυχολογικούς λόγους και για βαθμολογικό σκοπό. Τίποτα αυτό το ματς πιστεύω είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς, γιατί με μία νίκη απέναντι στη Νίκη και βαθμολογικά θ’ ανεβούμε και θα πάρουμε ψυχολογία και όλα θα είναι καλύτερα πιστεύω για τη συνέχεια. 

Πιστεύεις ότι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα για την ψυχολογία:
Πιστεύω δεν αξίζαμε να χάσουμε. Πιέσαμε προσπαθήσαμε όλοι δώσαμε το 100%. Εντάξει μας έλειπαν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε ευκαιρίες να πω την αλήθεια, αλλά θα μπορούσαμε στο πρώτο, ήμασταν επιθετικοί. Εμένα με απογοητεύει πολύ το σημερινό αποτέλεσμα. Δηλαδή δεν είχε κάτι παραπάνω η ΑΕΛ από εμάς! Δηλαδή κρίμα να χάσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω όλοι τώρα θα δώσουμε τα πάντα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top