Δείτε τι είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Βούζας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Αναλυτικά ο Βασίλης Βούζας:
«Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά σήμερα, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι κρίθηκε με δύο λάθη που έγιναν, νομίζω που δεν αρμόζουν στην ποιότητα και στο επίπεδο της ομάδας. Απέναντί μας είχαμε μία ομάδα και έμπειρη και πολύ δυνατή, από τις πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε στο επόμενο παιχνίδι περισσότερο ανταγωνιστικοί. Είχαμε μία μεγάλη αποχή, είχαμε να παίξουμε από τις 29 Δεκεμβρίου. Είχαμε παίκτες με covid, είχαμε παίκτες που ενσωματώνονται κάθε μέρα και σίγουρα δεν έχουν προσαρμοστεί. Παρόλα αυτά είδαμε και κάποια θετικά στοιχεία στην ομάδα και απομένει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας, να βελτιωθούμε κάποια σημεία και να πέτυχουμε νίκες για ν’ αλλάξει και η ψυχολογία της ομάδας. Δυστυχώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και οπότε δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε σε θέματα τακτικής. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα έχει το απαραίτητο υλικό και το μέταλλο για να βγει από τη δύσκολη θέση. Είναι αρκετά τα παιχνίδια, χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Είδαμε ένα πρώτο ημίχρονο που ο Ολυμπιακός Βόλου στάθηκε πάρα πολύ καλά, θεωρείτε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που είδαμε ένα διαφορετικό Ολυμπιακό παρότι ισοφάρισε νωρίς: 
«Νομίζω ότι το γκολ που δεχθήκαμε επηρέασε πολύ την ψυχολογία και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε από εκεί και μετά. Συν του ότι δεν είχαμε και τις κατάλληλες λύσεις, για να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι περισσότερα πράγματα, αλλά ξαναλέω ότι είμαστε ευχαριστημένοι και είδαμε θετικά στοιχεία. Απομένει μόνο να δουλέψουμε πιο πολύ, σίγουρα θα έρθουν κι άλλοι παίκτες, περιμένουμε και άλλους παίκτες που θα ενσωματωθούν και θα παρουσιαστεί η ομάδα κατά πολύ βελτιωμένη».

Για το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη ένα σχόλιο γι’ αυτό το παιχνίδι: 
«Εντάξει πάντα τα ντέρμπι είναι όμορφα παιχνίδια. Έχουν μια ξεχωριστή έτσι ταυτότητα. Ευελπιστώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ν’ απολαύσει ο κόσμος ωραίο θέαμα, και ο καλύτερος ας κερδίσει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top