Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της μη δήλωσης προπονητή. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ τέλεση την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση, ήτοι δηλώθηκε στην λίστα αξιωματούχων της ομάδας ως «διερμηνέας ομάδας» και συνεπώς παρευρισκόταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ την χρηματική ποινή των 1000€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΚΟΥΓΙΑ ΑΛΕΞΙΟ την χρηματική ποινή των 1500€ (αγώνας 29.12.2022 με ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (ρίψη αντικειμένων). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τη χρηματική ποινή των 2.000€ (αγώνας 29.12.21 με ΠΑΕ Αλμωπό Αριδαίας).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης προπονητή (αγώνας 29.12.22 με ΠΑΕ Ζάκυνθος)
• ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ως απαράδεκτη. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής. (αναβολή αγώνα με ΠΑΕ Καβάλα 2.1.22)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top