Ο τεχνικός του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Super League 2, την επίπτωση του κορωνοϊού σε αυτό, αλλά και το ποιες ομάδες χρήζει ο ίδιος φαβορί για την άνοδο στην Superleague 1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης:
Αρχικά ανέφερε για την παρουσία του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα: 
«Εμείς είπαμε από την αρχή πως στόχος μας ήταν μία ομάδα με νεαρά παιδιά, να χτιστεί η πρώτη ομάδα και αν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω. Pηγαίνουμε πολύ καλά και είμαστε στις πρώτες θέσεις, έχουμε ένα νεαρό ρόστερ και είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας, σίγουρα θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο».

Για την επίπτωση του κορωνοϊού: 
«Οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω του κορωνοϊού, δεν υπάρχει ο ρυθμός που υπήρχε και το έχουν περάσει όλες οι ομάδες όχι μόνο εμείς, αλλά είναι δύσκολο. Έχουμε παρατηρήσει περιπτώσεις παικτών που δεν είχαν τις ίδιες ανάσες μετά την ανάρρωση τους από τη νόσηση. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ένιωθαν ένα «μπούκωμα» αλλά είχαμε κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Πιστεύω πως ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να φτάσει στο 100% του».

Για τα φαβορί που βλέπει και στους δύο ομίλους: 
«Η πιο γεμάτη ομάδα στον Νότιο Όμιλο είναι ο Λεβαδειακός και πιστεύω πως θα τερματίσει πρώτη. Στον Βόρειο όμιλο, ΑΕΛ, Ξάνθη, Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας νομίζω πως είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν. Δεν ξέρω πως διαμορφώνουν τις συνθήκες ανόδου, νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο γιατί αυτό είναι άδικο».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top