Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που έγινε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2.

Αναλυτικά o Κώστας Γεωργιάδης
«Πρώτα από όλα πρέπει να πούμε ότι είναι μια δίκαιη νίκη της ΑΕΛ. Μια νίκη η οποία με βάση τις ευκαιρίες σίγουρα την άξιζε. Η δικιά μας η ομάδα, αυτή τη στιγμή πραγματικά έχει ένα γολγοθά. Με συνεχόμενους αγώνες, αγώνες από το πρώτο γύρο τους οποίους μόλις τους τελειώσαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Συνεχίζονται τα Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο-Κυριακή-Τετάρτη το οποίο είναι εξοντωτικό. Υπάρχει το covid, όλα αυτά όμως βλέπετε ότι δεν τα έχουμε αναφέρει ποτέ ως δικαιολογία. Έχουμε νέα παιδιά που μπήκανε με πολλές αλλαγές όπως είπατε και εσείς, ιδιαίτερα στην αμυντική μας ζώνη, στην αμυντική γραμμή. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια και στο θέμα των δυνάμεων και στο θέμα το τακτικό. Παρόλα αυτά δε μπορέσαμε σήμερα να πάρουμε κάτι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε, να δείξουμε εμπιστοσύνη σ' αυτά τα παιδιά και σ' αυτή την προσπάθεια παρά το αποτέλεσμα και να μην είμαστε πάντα με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Είμαστε μαζί τους και όταν δεν πετυχαίνουμε κάτι, σ΄ αυτά τα νέα τα παιδιά να γυρίζουμε τη πλάτη. Αυτή η προσπάθεια είναι πραγματικά "χρυσή" προσπάθεια από όλα τα παιδιά, από όλους τους ποδοσφαιριστές, οι όποιοί παίρνουν εμπειρίες, μαθαίνουν πράγματα, βελτιώνονται και θα συνεχίσουν να τους πιστεύουμε και να τους εμπιστευόμαστε». 

To 3-0 διαμορφώθηκε αρκετά αργά. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική για 70-75 λεπτά, με τη Βέροια είχατε μέχρι πρόσφατα η μόνη ομάδα που την είχατε κερδίσει, με την Ξάνθη προσφάτως νίκη, με την ΑΕΛ έως ένα σημείο ανταγωνιστικοί. Είναι το πρόσωπο που θέλετε να δείχνετε και με τους πρώτους;
«Έτσι είναι πραγματικά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από αυτές τις ομάδες. Τα νέα τα παιδιά κάνουν τεράστιο αγώνα, εκπαιδεύονται, γίνονται όλο και καλύτεροι. Απλά θα πρέπει να βρούμε ισορροπία να κερδίσουμε και τις πιο κάτω ομάδες. Να μπορούμε να βρίσκουμε τους τρόπους να κερδίσουμε και τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω στη βαθμολογία και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία τώρα την Τετάρτη απέναντι στην άλλη ομάδα της Λάρισας, τον Απόλλωνα Λάρισας να την κερδίσουμε και να πάμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top