Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΟΤ Ηρακλή, που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Η αλήθεια είναι όταν έρχεσαι σε μια ομάδα, δεν σκέφτεσαι ότι θα κάνεις ένα τέτοιο σερί, είναι και το ευκολότερο πράγμα. Όταν ήρθαμε εδώ σκοπός μας ήταν πάνω από όλα να δημιουργήσουμε μια ομάδα από την αρχή. Να κάνουμε μια ομάδα πραγματικά από την ώρα που μπαίνει στα αποδυτήρια, μέχρι που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και με βάση αυτό προσπαθήσαμε να βγάλουμε και πράγματα μέσα στο παιχνίδι και σαν ΑΕΛ που είμαστε, δεν μπορούσε κανένα παιχνίδι τουλάχιστον σ' αυτή την κατηγορία να μη το παλεύουμε για τη νίκη. Αυτός ήταν ο στόχος μας και μας βοήθησε και ο Θεός πραγματικά σε κάποια παιχνίδια και μπορέσαμε να πάρουμε τις νίκες, να ανεβεί η ψυχολογία μας και έτσι χτίζαμε σιγά-σιγά τη ψυχολογία του νικητή και αυτό μας βοηθάει γενικώς στα παιχνίδια».

Είναι πολύ νωρίς να πούμε το Βέροια-ΑΕΛ ότι είναι τελικός;
«Κοιτάξτε για εμάς αυτή τη στιγμή όλοι τελικοί ήταν, όλα τα παιχνίδια, είτε εντός είτε εκτός. Υπάρχουν καλές ομάδες, τα όρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για πολλές ομάδες, άλλες που είναι για την άνοδο, άλλες που είναι για τον υποβιβασμό και πραγματικά είτε εντός είτε εκτός έδρας για να πάρεις νίκη πρέπει να ματώσεις πάρα πολύ. Είναι ένα παιχνίδι αναμφισβήτητα ντέρμπι, είναι οι δύο πρωτοπόρες ομάδες και πραγματικά θα κρίνει πάρα πολλά γενικά για τη ψυχολογία και βαθμολογικά, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και με ένα παιχνίδι δεν κρίνεται τίποτα».

Η πρόκληση ως πρώτου προπονητή να οδηγήσει μια ομάδα σαν την ΑΕΛ στην πρώτη κατηγορία υπάρχει;
«Βέβαια, άλλη θέση του συνεργάτη προπονητή και άλλη η θέση του πρώτου. Όλες οι ευθύνες είναι πάνω σε σένα, όλοι εξαρτώνται από σένα, αλλά σημαντικό είναι να έχεις καλούς συνεργάτες γύρω από την ομάδα, γιατί πραγματικά αυτοί είναι οι διαφανείς ήρωες πραγματικά που σε βοηθάνε εσένα έτσι ώστε να παρουσιάζεις μια ομάδα καλή».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top