Η ΑΕΛ υπερασπίστηκε την έδρα της και νίκησε πάλι στο τέλος, με γκολ στο 87ο λεπτό με τον Κρίστιαν Κούστα με προβολή από κοντά, μετά από παράλληλη σέντρα από αριστερά του Γιώργου Μαϊδανού με 1-0 επί του Θεσπρωτού, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2, στο Στάδιο Αλκαζάρ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, στο 25ο λεπτό ο Μπονίγια με κεφαλιά για το Θεσπρωτό, μετά και από σωτήρια επέμβαση του Σουλούκου και στο 41ο λεπτό ο Μιλτιάδης με ψηλοκρεμαστό σουτ για τους «βυσσινί». Μετά τη νίκη η ΑΕΛ έφθασε τους 56 βαθμούς, παρέμεινε στη 2η θέση και επανήλθε στο -8 από την πρωτοπόρο Βέροια, που έκανε το ρεπό της, ενώ απομένουν ακόμα έξι αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superleague 2.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Ραμίρεζ (78′ Κούστα), Νίνο (55′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (61′ Κολομπίνο), Μιλτιάδης, Μαυριάς (55′ Γλυνός), Τσουμάνης (55′ Όγκμποε).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Παππάς, Γώγος, Ντι Αλέσιο, Στεργίου (80′ Διγκόζης), Γκανσιέρ, Πουφλής (66′ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Λύγκας (80′ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (66′ Ζιώγας), Γεωργούσης (55′ Σαραντίδης), Μπονίγια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top