Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. 

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Σήμερα παίζανε δύο ομάδες που θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες στον όμιλό μας και πάνω απ’ όλα ήταν ένα ντέρμπι. Ξέραμε τις δυσκολίες, εμείς εδώ και καιρό παίζουμε με έναν στόχο, να χτίσουμε την ομάδα του αύριο, γι’ αυτό θέλουμε να «κυνηγάμε» όλα τα παιχνίδια. Το παιχνίδι της Βέροιας, έδωσε πιο μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς και κάνει πιο γενικά, ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το παλέψαμε, παρά τις αντιξοότητες που είχε το παιχνίδι για εμάς και αναφέρομαι στις πολλές ελλείψεις βασικών παικτών. Αυτό μας ανάγκασε να παίξουμε όλο το παιχνίδι με δύο διαφορετικά στόπερ, όπου η φυσική τους θέση είναι δεξί μπακ. Όλο αυτό το έκανε πιο δύσκολο το ματς, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και πάλεψαν μέχρι το 90’ να φέρουν το τρίποντο, το οποίο πραγματικά θα μας έφερνε ελπίδες πολλές για την κορυφή. Συνεχίζουμε, πήραμε έναν πόντο και δεν ξέρεις καμία φορά, αυτός ο πόντος να αποδειχθεί «χρυσός». Έχει ακόμα τρία παιχνίδια και είδατε όλοι, ό,τι τα πάντα μπορούν να γίνουν κι εμείς έχουμε υποχρέωση για την ΑΕΛ να πάμε μέχρι το τέλος κερδίζοντας τα παιχνίδια που μας απομένουν και να κάνουμε «ταμείο» με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Μπέρτου κι αν είστε ικανοποιημένος από τις αλλαγές: 
«Ναι η αλλαγή ήταν αναγκαστική. Στόχος μας ήταν να διαχειριστούμε και τα παιχνίδια που απομένουν κι όχι μόνο το σημερινό ματς. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι την Κυριακή, πολύ δύσκολο κι έτσι έπρεπε να μοιράσουμε το χρόνο παιχνιδιού, ώστε να έχουμε «φρέσκους» τους παίκτες και για το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε με τις αλλαγές που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ για τη διαιτησία: 
«Μου δίνεται πάσα. Δεν ξέρω εάν μας αδίκησε η διαιτησία ή όχι, αλλά σε κάποιες φάσεις μπροστά στον πάγκο μας, οι αποφάσεις ήταν να γελάς. Δεν μπορεί ένας τέταρτος διαιτητής να γίνεται μπροστά του η φάση, κόντεψε να τον βγάλει τον παίκτη μας έξω από το γήπεδο. Δεν ξέρω εάν ήταν πέναλτι ή όχι, αλλά η συνεργασία τέταρτου και διαιτητή «σε έβγαζε έξω από τα ρούχα σου». Τι να κάνουμε, αυτά έχει η διαιτησία, μ’ αυτούς πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια, συνεχίζουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top