Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης
«Ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, μπήκαμε πολύ καλά, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Κουσκουνά, προηγηθήκαμε και μετά ένα δεκάλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε, αλλά από το 35’ και μετά. Μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε μία κακή φάση με το πέναλτι –στην ουσία χωρίς φάση- όπου και ισοφαριστήκαμε. Από ‘κει και μετά ένα παιχνίδι στο οποίο οι ομάδες έψαχναν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα. Δεν ήθελε κανείς την ισοπαλία. Έγινε ένα πέναλτι στην πλευρά μας, θα μπορούσε να γίνει κι ένα στην πλευρά της ΑΕΛ, γίνονται αυτά. Εμείς βλέπουμε καθαρά την ουσία του παιχνιδιού. Δεν θα μεταφέρουμε τις ευθύνες από μέσα προς τα έξω. Και οι διαιτητές στο όριο παίζουν, κάποιες μας ευνοούν, κάποιες με αδικούν, μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά. Η ομάδα μας ήθελε πολύ να κερδίσει, συνεχίζουμε αυτό που έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό, ότι παίζουμε για τη δικιά μας ομάδα και για καμία άλλη. Στην Ελλάδα αυτό πολλές φορές, ειδικά όταν δεν έχεις στόχο, παρεξηγείται, αλλά εμείς στη δουλειά μας για να είμαστε κάτι διαφορετικό με τα υπόλοιπα που βλέπουμε. Είμαστε η ομάδα που θα παίξει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για βελτιώσουμε τη θέση μας ή τουλάχιστον να κρατήσουμε αυτή που έχουμε. Από εκεί και μετά να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοί μας για τη σοβαρή μας παρουσία και πάνω απ’ όλα με την τίμια προσπάθεια που κάνουμε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε και στήριξε. Θέλουμε πολύ περισσότερο κόσμο, παρ’ όλο που γέμισε τη Νεάπολη, ίσως στο άλλο γήπεδο να είχαμε περισσότερο. Η δυναμική της Νίκης είναι μεγάλη εύχομαι εμείς με την καλή μας παρουσία να το πολλαπλασιάζουμε, όπως λέω πάντα».

Εάν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές ενόψει και των επόμενων δύσκολων παιχνιδιών:
«Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να μπουν και να μην παρουσιαστεί πρόβλημα. Από τη στιγμή που το ρόστερ μας έχει επιστρέψει και δεν έχουμε τα προβλήματα που είχαμε ένα μήνα που ψάχναμε να βρούμε παίκτες, η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και δύο και τρία παιδιά να μπούνε από την αρχή η ομάδα θα έχει καλό πρόσωπο. Για εμάς στόχος είναι να μην ακουστεί τίποτα παράξενο για εμάς, να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και φυσιολογικά, κάποια μπορεί να κερδίσεις κάποια μπορείς να χάσεις. Αλλά όλος ο κόσμος θα έχει αντιληφθεί ότι θα μπαίνουμε με μία σκέψη, να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Εάν δόθηκε εύκολα το πέναλτι εις βάρος της Νίκης Βόλου και αν πιστεύετε ότι ματς κρίθηκε στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου:
«Το είπα πριν, έτσι ακριβώς είναι. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Πολλές φορές μπαίνουμε εύκολα γκολ, υπάρχουν φάσεις που χάνονται. Δεν κινδυνέψαμε, πέρα από μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το 1-1. Δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς φάση, αλλά γίνονται αυτά στα παιχνίδια. Χάσαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε ήρεμα».

Για το τι έλλειψε από τη Νίκη Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο: 
«Μην ξεχνάμε και τον αντίπαλο. Κάποια στιγμή θα βγάλει αντίδραση. Η ΑΕΛ δεν είναι τυχαία, είναι ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή, που διεκδικεί και παίζει το τελευταίο της χαρτί, όλα αυτά μπορούνε να μετρήσουνε και να πάνε το πράγμα προς το θετικό και να αλλάξουν την εικόνα τους. Κάνανε τρεις αλλαγές, προσπαθήσανε κι αυτοί να αλλάξουν πράγματα κι ήταν φυσιολογικό στο ξεκίνημα να πιέσουν. Εάν δεν δεχόμασταν αυτό το γκολ, πιστεύω ότι θα είχαμε ισορροπήσει το παιχνίδι και δεν θα είχαμε κίνδυνο. Χάθηκε το παιχνίδι από μία φάση, όπου στην ουσία, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. Ήταν φυσιολογικό να βγει μια αντίδραση από την ΑΕΛ που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί. Το σημερινό τελικό αποτέλεσμα δεν είναι καλό γι’ αυτήν, εάν ήθελε να διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες. Ήρθε η αντίδρασή της, δεχθήκαμε ένα κακό γκολ και στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπαθήσανε να πετύχουν δεύτερο, έληξε τελικά 1-1. Συνεχίζουμε αυτό που λέμε, να μην έχει κανένας να πει κακιά κουβέντα για την ομάδα μας. Πράγματα που σε άλλους, τέτοια περίοδο να τα θεωρούν φυσιολογικά, σε εμάς να τα έχουμε όπως πρέπει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top